Hetedik érzék - második évad

"Nincs semmi különös abban, amit lát vagy ahogy beszél,
viszont amit hall az ördögi."

A kanadai CTV sorozata a The Listener egy lenyűgöző második évaddal tér vissza ottani idő szerint február 8-án, kedden este 10 órakor. A hatalmas érdeklődéssel várt új évad részeit a Flashpoint eddigi műsorsávjában sugározzák, így az évadzáró rész vasárnapra került és február 6-án a XLV. Superbowl döntő ismétlését követően kerül adásba.
(Kíváncsi leszek a nézettségi adatokra - a szerk.)

rsz_19628230.jpg

A kanadai Lauren Lee Smith (CSI - A helyszínelők) és Tara Spencer Nairn (Corner Gas) csatlakozik a mindent elsöprő dráma második évadjára, amely Toby telepatikus képességének további elsajátítását mutatja be különböző bűnügyek megoldásán keresztül. A Hetedik érzék részeit rajongói kérésre a tévéadás másnapján elérhetővé teszik a CTV.ca online videós portálon az összes eddigi, már leadott rész mellett. A DVD megjelenés az év későbbi szakaszában várható.

 
"Először a Flashpoint és most a The Listener. Ez a kedd esti műsorsáv kiváló lehetőséget ad a nézőknek, hogy bebiztosítsák kedvenc sorozatuk jövőjét" - nyilatkozta Susanne Boyce a CTV csoport kreatív, kommunikációs és program igazgatója. "A lenyűgöző új szereplőknek hála Toby élete ebben az évadban éles fordulatot vesz miközben kiforrja magát a telepatikus képessége és úgy dönt, hogy segít másokon a képességével."
 
"Ez egy remek műsorsáv arra, hogy eleget tegyen a CTV aziránti kötelességének, hogy a kanadai tévénézők elé tárja a második évadot," - mondta Christina Jennings, a Shafterbury Films elnöke és ügyvezető igazgatója.
 
A Torontóban játszódó akciódús első évad premierje 2009 júniusában volt. Miközben a sorozatokat átlagosan egymillióan nézik Kanadában, a The Listener azonnal rekordot döntött, első helyen debütálva az esti műsorsávban 1.1 millió nézőszámmal.
 
A The Listenert 120 országban, 33 nyelven mutatták be a FOX nemzetközi hálózatán keresztül 2009 márciusától kezdődően. A sorozat megbízható számokkal debütált többek közt az Egyesült Királyságban, Olaszországban, Spanyolországban, Portugáliában, Argentínában, Mexikóban, Japánban, Koreában, Lengyelországban, Brazíliában és Törökországban is. A második évad 2011. márciusától lesz elérhető a FOX helyi hálózatain.
 
Ebben a szezonban rengeteg dolog áll a sorozat nézőinek a rendelkezésére. A ctv.ca, a Facebook és a Twitter új virtuális tereket biztosít ehhez. Hamarosan megérkezik a listener.ctv.ca-ra a The Listener Vision Buster játék, amiben Toby bőrébe bújva egy fel-fel villanó képsorozatra kell koncentrálnunk. Ezután össze kell raknunk a képekből egy kifejezést. A képek segítenek, mivel önmagukban rejtik a választ. Ezek a kifejezések a játék előrehaladásával egyre nehezednek és a képek egyre gyorsabban villannak fel. A játékosok megoszthatják az elért pontjaikat az online közösséggel és ösztönözhetik a többieket, hogy megdöntsék az aktuális rekordot.
 
A második évad első részének történetét itt megtaláljátok: http://pilotsub.blog.hu/2011/01/29/the_listener_2x01
 
Toby Logan, a "halló", egy különleges képességű mentős. Azon felül, hogy magasan képzett az elsősegélynyújtásban, - áldás vagy átok? - telepatikus képességgel bír, amivel képes az emberek fejében olvasni. Amikor a 2. évadban belekeveredik a az RCMP Központi Nyomozóirodájának egyik nyomozásába, rájön, hogy fel kell fednie képességét Michelle McCluskey hadnagy (Lauren Lee Smith) előtt. A kezdeti szkepticizmusa ellenére, Michelle kezdi felfogni a Tobyban rejlő rendkívüli lehetőséget. A mentőasszisztensi munkája mellett felkérik, hogy legyen az IIB szakértője. Így Toby és Oz (Ennis Esmer) csatlakoznak Michellhez és fiatal számítógépes elemző társához, Dev Clarkhoz és Alvin Kleinhez az iroda belső jogi képviselőjéhez, hogy segítsenek a bonyolult ügyek megoldásában.
 
A St. Luke kórház személyzetéhez csatlakozik Sandy (Tara Spencer-Nairn), egy katonai precízitással és fekete humorral rendelkező osztályozó szakápoló, hogy a segítségére legyen Dr. Olivia Fawcett doktornőnek és George Rydernek, a mentősök vezetőjének.
 
 
A The Listener online oldalai:

A bejegyzés trackback címe:

https://pilotsub.blog.hu/api/trackback/id/tr662626662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krigin Tájrun · http://ifilm-warez.info 2011.02.09. 22:35:42

Jó rész volt nagyon az első! Nem tudom találtál-e feliratot, de beadok egyet hátha jó:

www.podnapisi.net/en/the-listener-2009-subtitles-p1082603

Danny Pilot 2011.02.10. 20:21:37

Igen találtam, ez a felirat is a www.addic7ed.com oldalról származik. Ha jobban megnézed, hogy ki 'csinálta' az angol feliratot, akkor ott látod a nevemet. :D Szóval ez alapján csinálom a feliratot. :D
süti beállítások módosítása