Egy Flashpoint-crossover (Elit egység) és
egy jelentős szereplő halála a 3. évadban

írta: Sheri Block

 
Az előzetesen bejelentett vendégszínészekkel, a Flashpoint-crossoverrel és az egyik fontos szereplő halálával nem kell gondolatolvasónak lennünk ahhoz, hogy kijelenthessük a The Listener 3. évada óriásit fog robbanni.
 
A Hetedik érzék május 30-án, szerdán este 10-kor tér vissza a gondolatolvasó mentőssel, Toby Logannel, aki válaszúthoz ér, hogy a képességével a saját életét mentse vagy mindent kockára téve segítsen a többieken. Hamarosan úgy dönt, hogy felhagy mentőasszisztensi munkájával és csatlakozik az IIB-hez teljes munkaidőben Michelle McCluskey és Dev Clark oldalán egy elit nyomozó egység tagjakéntHabár Toby és mentőstársa, Oz nem dolgoznak együtt, mégis sokszor találkoznak, mivel Oz a Toby melletti lakásba költözik. Szintén viszont láthatjuk Toby régi szerelmét és orvosi tanácsadóját, Dr. Olivia Fawcettet, valamint Oz fejének elcsavaróját, Sandy nővért, az IIB belső jogi tanácsadóját, Alvin Kleint és a mentősök parancsnokát, George Rydert.
 
A bankrablás című évadnyitóban Toby egy bankrablás közepén találja magát, ahol kockára kell tennie az életét, hogy megmentse a többi túsz életét. Ki kell békülnie azzal a fordulattal is, amikor McCluskey-nak be kell avatnia a főnökét Toby titkába a képességéről.
 
A 3. évadban - amely Torontóban és környékén játszódik - láthatunk egy egyedülálló crossovert a Flashpointtal, miképp "Spike" Scarlattit a Szent Lukács kórházba szállítják egy SRU akcióban elszenvedett súlyos sérülés után.
 
További vendégszínészek: a JUNO-díjra jelölt Fefe Dobson, a kanadai rapper, lemezproducer és színész, Wes Williams és a TSN csatorna Glen Suitor-ja, aki saját magát alakítja. Rossif Sutherland, Kristin Lehman, Corey Sevier, Grace Kung, Melanie Scrofano, Ian Tracey és Rachel Skarsten szintén vendégszereplők lesznek az évadban és Peter Outerbridge is visszatér Magnus Elphrensen, a bűnöző elmeként.
 
A Listener 3. évadját a CTV május 30-tól vetíti szerdánként este 10-től, ismétlése június 3-tól vasárnaponként ugyanitt. Az első két évad teljes részei továbbra is elérhetőek az interneten a ctv.ca honlapon.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://pilotsub.blog.hu/api/trackback/id/tr634489319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bambalazs 2012.05.17. 20:17:32

Nagyon jó lesz!!! :D
Előre is köszi a feliratokért. :)

lakimaki 2012.07.25. 17:37:05

köszi az eddigi feliratok :)
és új infó:

a CTV berendelte a The Listener 4.évadját (újabb 13 rész) :): bellmediapr.ca/ctv/releases/release.asp?id=15368&test=yes
süti beállítások módosítása