HappyRides.jpg

A Happy Rides a Happy Endings című sorozat spin-offja, mely websorozatként került napvilágra, amit a Subaru autógyár szponzorált.
A websorozatot Jason Berger és Jen Regan írta. A különlegessége az, hogy az első két rész után - melyet Steven Mesner rendezett - a maradék négyet maguk a színészek rendezték; a 3.-at Dave, a 4.-et Alex, az 5.-et Penny és az utolsót Max.SHOWSHEET_Happy-Endings.jpg
A sorozat az ABC honlapjára került ki 2012-ben, a 2. évad utolsó hat részével egy időpontban. Remélhetőleg hamarosan hazánkban is adásba kerül a 3. évad a Comedy Central jóvoltából, így amíg erre várunk, lássuk mit tudnak a srácok ebben a formátumban nyújtani.
A sztori azokat az eseményeket festi le, amik azután történnek, hogy Penny bejelenti, felszámolja a garázsát és elad belőle mindent, még az élete első kocsiját is. Ez mindenkinél olyan emlékeket hoz elő, amik a kocsihoz fűződnek és fontos mérföldkő volt az életükben.suburu-impreza-first-car.png

Szereplők: Damon Wayans, Jr.Elisha CuthbertEliza CoupeZachary KnightonCasey Wilson és Adam Pally

A 6 rész egymás után következik. Máshogy nem tudtam megoldani, hogy egy helyen megtaláljátok.

1. rész

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jó szórakozást az extra Happy Endings részekhez! :)

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pilotsub.blog.hu/api/trackback/id/tr346099222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása