A Yahoo, Inc.,a Norton internetes cég Anthony E. Zuickerrel (CSI franchise) egy új websorozatot indítottak Cybergeddon névvel. A sorozat főszereplője Missy Peregrym, (Rookie Blue - Andy McNally) aki itt Chloe Jocelyn különleges ügynököt alakítja. További szereplők: Oliver Martinez, Kick Gurry, Erfan Elias Edraki, Manny Montana.

cybergeddon.jpg

"Egy háború igazi célpontja az ellenség parancsnokának elméje, és nem a csapatainak teste." - Sir Basil Liddell Hart százados, Gondolatok a háborúból, 1944. Cyberháború, cyberbűnözés és cyberterrorizmus. Ezekhez az eszközökhöz fordulnak ellenségeink, hogy megtámadják az Egyesült Államok "idegrendszerét". A 317 millió amerikai polgár kétharmada rendelkezik elektronikai eszközzel. A Védelmi Minisztérium mindennap több miliószor vizsgálja, mégis minden évben több mint 600 millió dollár tűnik el cyberbűnözés miatt. Mi, az Egyesült Államok polgárai, sebezhetőek vagyunk. És minden irányból érkeznek a támadások, akár egy kölyökről van szó a szülei alagsorában, akár egy külföldi nemzetről korlátlan erőforrásokkal.

cybergeddon-cast_thumb[5].jpg

Cyberbűnözés miatt Chloe Jocelynt, az FBI különleges ügynökét olyan vádakkal ültetik fel, amit nem is követett el, ezért meg kell szöknie, hogy bebizonyíthassa ártatlanságát. Nyomában az egész világgal Chloe rájön, hogy talán Gustov Dobreff, egy könyörtelen cyberbűnöző áll az egész mögött. Chloe segítséget kér Chase 'Rabbit' Rosentől, egy korábbi nagypályás hackertől, aki jelenleg büntetését tölti egy szövetségi börtönben. Miközben Gustov egyik hackerét üldözik, a páros összetűzésbe keveredik Frank Parkerrel, Chloe volt barátjával és FBI-os munkatársával. Látván a bizonyítékot, hogy Gustov áll a dolgok mögött, Frank hamar felismeri, hogy Chloe ártatlan, és csatlakozik hozzájuk. A "tömegpusztító fegyverek" uralta világban hőseinken áll, hogy megtalálják Gustovot és megállítsák a Cybergeddont, mielőtt a világ - ahogyan eddig ismertük - megszűnne létezni.

Előzetes:

A sorozat első évada 9 darab 10 perces részből áll. Már folynak a tárgyalások a 2. évaddal kapcsolatban.
Az első részt itt tekinthetitek meg:

https://www.facebook.com/photo.php?v=288998444537126


Vagy, ha rendelkeztek a videóval, akkor a felirat innen letölthető:
http://hosszupuskasub.com/download.php?file=0039551.zip]

A bejegyzés trackback címe:

https://pilotsub.blog.hu/api/trackback/id/tr604954192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása