A Hetedik érzék 5. évadának munkálatai elkezdődtek

TORONTO (2014. jan. 16.) - A CTV bejelentette, hogy elkezdte a Hetedik érzék produkciós munkálatait Craig Olejnik, a látnok-bűnüldöző Toby Logan főszereplésével. Toby új kihívásokkal fog szembenézni a Hetedik érzék 5. évadában, amikor az első évadból ismerős Brian Becker rendőrfelügyelő (Anthony Lemke: Hetedik érzék, Elveszett lány, Trauma, Elit egység) visszatér, hogy felkavarja az állóvizet az IIB-nél; valamint amikor a bűnügyi újságíró barátnője, Tia Tremblay (Melanie Scrofano) kezd rájönni Toby rejtélyes múltjának titkaira. A labortechnikus Alex Kendrick (Natalie Krill: Kékpróba) is csatlakozik az IIB csapatához és azonnal elcsavarja Dev Clark tizedes (Rainbow Sun Francks: Csillagkapu - Atlantisz) fejét.

"A karakterek óriási fejlődésen mennek át ebben az évadban mind érzelmileg, mind szakmailag; és már alig várjuk, hogy a nézők láthassák, hogyan oldják meg ezeket az új helyzeteket." nyilatkozta Phil King, a CTV sport- és programigazgatója. "Örömteli dolog, hogy visszatérhetünk az IIB-hez a Shaftersburyvel egy ötödik szezonra."

"Ebben a szezonban is emeljük a tétet erőteljes bűnügyi történetekkel még több drámával, szerelemmel és humorral fűszerezve, amit a műsor rajongói biztosan imádni fognak." mondta Christina Jennings, a Shaftersbury elnök-vezérigazgatója. "Már alig várjuk, hogy Kanada és a világ elé tárhassuk az 5. évadot."

Sztori: Toby Logan egy telepata, aki a Központi Nyomozó Iroda elit csapatának különleges tanácsadójaként dolgozik. Munkája során szakmai és személyes kihívásokkal kell szembenéznie, miközben gondolatolvasó képességével egyre bonyolultabb és veszélyesebb bűnügyeket old meg, oldalán Michelle McCluskey felügyelővel (Lauren Lee Smith: A helyszínelők, L.). A mostanra sokkal tapasztaltabb nyomozó egy barátságtalan kollégával kerül szembe a múltból, Becker rendőrfelügyelővel. Tobynak sokkal óvatosabbnak kell lennie és kerülnie kell a konfliktusokat az IIB műveletei során.

Eközben Michelle elszántan küzd a karrierje és a szülői kihívások egyensúlyban tartásáért a férjével, Adammel (Kris Holden-Ried: Elveszett lány). Toby legjobb barátja, Oz (Ennis Esmer: Dirty Singles) pedig egy másodállást vállal és új szakmai kalandba vág amikor úgy dönt, hogy egy elegáns éttermet nyit.

Anthony Lemke már szerepelt a Hetedik érzék első évadában, mint Brian Becker rendőrfelügyelő, egy karrierista vezető, akinek gyanús volt Toby és az állandó segítségnyújtása a rendőrségnek, hiszen mindig áttörést értek el az ügyekben. Az első évad végén az egyik rendőr, Charlie Marks (Lisa Marcos: Played, Elit egység) halála után, Toby és Becker nem jó viszonyban váltak el.

A cikk a CTV honlapján található meg eredeti nyelven:
http://www.ctv.ca/TheListener/Articles/News/listener_season_5_prod_begins.aspx

A visszatérő és az új szereplő:

MV5BMjAzOTcwMjM5OF5BMl5BanBnXkFtZTcwNzU1Mzk2OQ@@._V1_SX640_SY720_.jpg

Brian Becker rendőrfelügyelő

 

MV5BMTk2NDUyODQ1N15BMl5BanBnXkFtZTcwNzIyNDUxOA@@._V1__SX640_SY720_.jpg

A Lost Girl című sorozatban Anna Silkkel

MV5BNzQ0NTA3Njc0N15BMl5BanBnXkFtZTcwMTUxMzQxOQ@@._V1__SX640_SY720_.jpg

Alex Kendrick labortechnikus

 

MV5BMTgyODM3NDU5NV5BMl5BanBnXkFtZTcwODIwNjM1Mg@@._V1__SX640_SY720_.jpg

Azt hiszem, reális eyecandy-jelölt lehet a sorozatjunkie szavazásán.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pilotsub.blog.hu/api/trackback/id/tr345770352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása