Egy héttel ezelőtt megbeszéltük Szakival, hogy közösen fordítjuk tovább a CHICAGO FIRE 2. évadát, mivel Mr. Bishop nem vállalja tovább. A bejelentés után sajnos egyből egy több mint egy hónapos szünet következett a Téli Olimpia miatt, melyből már csak a fele van hátra, így halad ez. És ezzel még nincs vége, ugyanis...

CFDPS.jpg

a műsor rajongóinak ezalatt sem kell nélkülözniük az 51-es tűzoltóállomás tagjait. Az NBC 4 új webizódot tesz elérhetővé a hon-lapján, az NBC.com-on a Téli Játékok ideje alatt.

A február 11-én a honlapra kikerülő részben Dawson tűzoltói képes-sége próbára tétetik, amikor krízishelyzet tör ki az 51-es laktanya közelében és ő az egyetlen, aki reagálhat a kialakult helyzetre. A történet az eredeti eseményeket követi, vagyis miután Dawson otthagyja a mentős állását és jelentkezik a tűzoltó akadémia kiképzésére.

Gabriela mind a négy részben szerepel, míg az első és utolsó részben Cruz, Mouch, Hermann és Pouch, a kutya is feltűnik. A Chicago Fire február 25-én fog visszatérni a képernyőre új részekkel. Várjátok már a webizódokat? Ezeket és a további részeket is közösen fogjuk fordítani Szakival. Nemsokára jelentkezünk.

Gabriella Dawson - Monica Raymund

nino-muncc83oz_chicago-fire-11.jpggabriella-dawson-va-t-elle-devoir-faire-un.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://pilotsub.blog.hu/api/trackback/id/tr235807044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása