Mylene Dinh-Robic interjú

 

A hetedik érzék csinos doktornője szereti
a tejkaramellás fagylaltot és a nyári utazásokat

 

Mivel tavasszal még úgy volt, hogy a nyári időszakban fogják sugározni A Hetedik érzék 2. évadát a tengerentúlon, ezért erre készülve a ctv.ca interjút készített a sorozat sztárjával, Mylene Dinh-Robic-kal, hogy miként tölti a szabadidejét, amikor nem forgat.

CTV.ca: Mit szeretsz a legjobban csinálni nyáron?

Mylene: Én egy jogger vagyok, imádok a kutyáimmal futni, különösen vidéken.
És szeretem a piknikeket is.

CTV.ca: Melyik volt életed legjobb nyaralása?

Mylene: Amikor keresztülvezettem Kanadán - csak én és a kutyáim. A keleti-parttól haladtunk a nyugati-part felé. Két hét alatt megtettük még 2000-ben. Gyönyörű ország a miénk. Ez egy nagyon egyszerű kiruccanás volt, de igazából csak így tudhatod meg, hogy milyen csodálatos országban élünk. Így sokkal másabb.

CTV.ca: Mi a kedvenc nyári slágered?

Mylene: Alicia Keys: Empire State of Mind című száma. Nem tudom kiverni a fejemből.

CTV.ca: Mit tervezel az idei nyárra?

Mylene: Torontóba költözöm, az csodálatos lesz. Olyan sűrűn járok ide, hogy úgy érzem, mintha ismerném a várost, de az itt élés nagyon más lesz. És csak élvezem a napsütést - nagyszerű lesz.

CTV.ca: Melyik a kedvenc fagylaltod?

Mylene: A tejkaramellás.

Sheri Block, 2010. augusztus 4. 10:33.

Az eredeti cikk itt olvasható: http://shows.ctv.ca/TheListener/article/Butterscotch-ice-cream-and-a-move-to-Toronto-on-the-summer-agenda-for-The-Listeners-Mylene-Dinh-Robic#c_0

A bejegyzés trackback címe:

https://pilotsub.blog.hu/api/trackback/id/tr42240712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása