Charlie Marks nyomozó valaha sikeres modell volt,
de tíz év után elege lett az utazgatásból.

 
Lisa Marcos azután fordult a színészet felé, hogy tízévnyi modellkarrier és utazgatás után túl elszigeteltnek kezdte érezni magát. Marcos 12 évesen állt először fotós kamerája elé, 3500 lány közül választották ki egy modellversenyen, ahol olyan szerződést kapott, mellyel rögtön Milánóba, Spanyolországba és Dél-Afrikába mehetett dolgozni.

 

– Külföldön dolgoztam egyedül, mert a családomnak nem volt pénze arra, hogy velem jöjjenek – mondta Lisa. – Sok olyan országban jártam, ahol az emberek nem beszélnek angolul, ilyenkor még inkább egyedül éreztem magam. Megtanultam, hogyan dolgozzak keményen és úgy döntöttem, több időt töltök majd otthon és színészetet tanulok.

 

Marcos modellkarrierjének befejezése után nem sokkal már a tévéképernyőkről köszönt vissza, Kanadában sikeres tévésorozatokban játszott. A Hetedik érzékben a torontói születésű színésznő saját városát mutathatja meg a nézőknek az elegáns Yorkville-i környéktől a Queen Street West graffitis sikátoraiig. 

– Lehetőségünk volt a mi utcáinkban forgatni és erre nagyon büszke vagyok. Tényleg úgy gondolom, hogy bárki, aki nem torontói, csak azért bele fog szeretni a városba, mert annyira szép lett a film.

A sorozatban Charlie Marks nyomozót alakítja, a fiatal, pimasz rendőrt, aki tele van bizonyítási kényszerrel. Egy nyomozási ügy kapcsán belebotlik egy furcsa rohammentősbe, Toby Loganbe, majd újra találkozik vele a rendőrőrsön vagy épp egy bűncselekmény helyszínén, és feltűnik neki, hogy Toby az, aki mindig olyan információkkal tud szolgálni, amivel senki más. Charlie-nak pedig jó oka van gyanakodni: Tobey-nak telepatikus képességekkel bír, és senki sem tudja a titkát. 

– Charlie-ban hatalmas fokú kitartás van és eltökéltség. Azt hiszem, az emberek nem értik a viselkedését, pedig Charlie csak helyesen akar cselekedni és nincs vesztegetnivaló ideje.

Marcos azt mondja, számára nagy kihívás Charlie-t alakítani, különösen azért, mert a színésznő sok olyan döntéssel nem ért egyet, amit Charlie hoz.

– Ő és én nagyon különbözőek vagyunk. Több olyan helyzettel szembesülök a forgatások alatt, amikben én másképp cselekednék, mint ő. Bennem több az együttérzés, mint Charlie-ban.

Lisára a karakterével való szembekerülés mellett más kihívások is vártak, mielőtt először elcsattant a csapó a kamera előtt. Marcosnak meg kellett tanulnia lőni, hogy hitelesen alakíthassa a nyomozót. Miután soha nem tartott még fegyvert a kezében, sok időt kellett töltenie a lőtéren és rájött, hogy tetszik neki a lövészet. 

– A fegyvernek hatalmas ereje és hatalma van, és ha nem tartod úgy, ahogy kell, meghúzódik az izmod és véraláfutásos leszel. De nem gondolom, hogy bonyolult lenne. Ez tényleg olyan, mint egy fantasztikus terápia.

Hogy mennyire sikerült elsajátítani a lövészetet az egykori modellnek, kiderül csütörtök esténként 21 óra 20 perckor az RTL Klubon!

Forrás: www.rtlklub.hu/sorozatok/hetedikerzek/cikk/324081

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pilotsub.blog.hu/api/trackback/id/tr552499298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása