Lauren Lee Smith és Tara Spencer Nairn csatlakozott
a The Listener második évadjához

Egy új cikk a ctv.ca oldaláról:

Ezek a színésznők készen állnak arra, hogy az elkövetkező évadban felforgassák egy mentőtiszt mindennapjait.

Lauren Lee Smith, akit a CSI - A helyszínelőkből és Tara Spencer Nairn, akit a Corner Gas című kanadai szitkomból ismerhetnek most csatlakozik Craig Olejnik, Ennis Esmer és Mylene Dinh-Robic mellé a The Listener második évadjára.

Smith egy exkluzív riportot adott a CTV.ca-nak: “Nagyon izgatott vagyok. Nagyon izgatott vagyok, hogy visszatértem Torontóba. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz az új évad. Ez egy nagyszerű műsor. Az összes színész fantasztikus. Nagyszerű újra itt lenni Kanadában. Most hogy visszajöttem LA-ből Torontóba azt kell mondanom, hogy újra hazai terepen vagyok.”

13 új részt fognak leforgatni 2011. februárjáig Torontóban és környékén.

Smith Michelle McCluskey őrmestert fogja alakítani. A The Listener sztárja, Olejnik azt mondta: “Úgy vélem, hogy Smith egy rendkívüli személy. Ő egy sztár. Annyira nyitott és értelmes, és készen áll bármire. Szerintem nagyszerű abban, amit csinál. Csodálatos, hogy velünk dolgozik, nagyon profi.”


Az új évadban a mentős Toby Logan (Olejnik) tanulja meg, hogyan irányítsa a képességét. Ezúttal, amikor Toby beleavatkozik egy IIB (Integrated Investigation Bureau - Egyesült Nyomozó Hivatal) vezette nyomozásba, fel kell fednie a képességét McCluskey (Smith) előtt. Az IIB tanácsadójaként, Toby egy új csapattal dolgozik együtt, amelyet egy számítógépes szakértő Corp. Dev Clark (Rainbow Sun Francks) és a saját jogi szakértőjük Alvin Klein (Peter Stebbings) alkot.

Nairn egy osztályozó szakápolóként csatlakozik a sorozathoz, aki katonai precízitással teszi a dolgát. Sebastien Roberts egészíti még ki az új csapatot, mint Dr. Shane Lawson idegsebész, aki érzéseket táplál Olivia (Dinh-Robic) iránt.

 

Már alig várom az új évadot.
Ne feledjétek, 2011. február!

 

Eredeti cikk: http://shows.ctv.ca/TheListener/article/Lauren-Lee-Smith-and-Tara-Spencer-Nairn-join-season-two-of-The-Listener#c_0

A bejegyzés trackback címe:

https://pilotsub.blog.hu/api/trackback/id/tr1002499354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása