Észak Toronto kedvenc TV-s zsaruja
betekintést engedett az életébe...

AZ ÉSZAK-TORONTÓI LISA MARCOS tartalmas mondatokban beszél, nem úgy, mint egy korábbi modell, akitől azt várnánk, hogy a szimpla hőszigetelésről ne tudjon beszélni. A CTV nyári sorozatának,
(The Listener) női főszereplőjével együtt kávéztam a Yonge Eglinton mellett található otthonában, és miközben elmeséli az élettörténetét — sokkoló fordulatok szomorúságok és győzelmek között — a komolysága és érettsége mindent elárul: a fiatal hölgyben megtalálható a fiatalság és a 27 év tapasztalata.


13 évesen, amikor a legtöbb lány elkezdi kifesteni magát, fiúkat választani magának és elkezd foglalkozni a megjelenésével, Marcos már megjárta Milánót, Japánt, Spanyolországot, Németországot , ezen felül pózolt a Vogue-ban és reklámfőszerepeket vállalt nemzetközi modellként — és mindezt anélkül, hogy mellette lettek volna a szülei. 

Minden kislány álma valóra válhat, nem igaz?

 

A teljes cikket az augusztusi North Toronto Postban olvashatjátok.
Ha tudom, azt is megszerzem.

Az angol szöveget Lisa Marcos hivatalos honlapjáról a http://www.lisamarcos.com/ -ról szedtem.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pilotsub.blog.hu/api/trackback/id/tr291745423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása