A Hetedik érzék a negyedik évadjával továbbra is megtartotta az egymillió feletti nézőszámot és sorozatrekordot ért el múlt nyáron 1.4 millió nézővel, mellyel a 15 legnézettebb műsor közé került Kanadában. A 4. évad a 25-54 évesek körében is nézettebb volt a 3. évadnál Torontóban, Vancouverben és Calgaryban is. Több millió kanadai kísérte figyelemmel a 4. évadot, mi pedig figyeltünk rájuk és boldogan készítünk egy újabb évadot. - mondta Phil King, a CTV program és sportigazgatója. Kanada egyik legjobb drámája, a Hetedik érzék a Fox International Channel és a Shine International jóvoltából nemzetközi szinten már 120 országban és 33 nyelven elérhető. 

1524919_10151978222427762_707050559_n.jpg

Az ötödik évad felvételeit a héten kezdték el, melynek adásba kerülése tavasz végére - nyár elejére várható. - közölte a Fox egy rajongó kérdésére válaszolva. 

További jó hír, hogy Magyarországon is folytatódik a sorozat, melyet a február 1-jén induló Fox Channel fog sugározni. Igaz, amerikát nem nagyon tudta meghódítani Toby és csapata, viszont Kanada után a világ már említett 118 országából sok helyen olyan sikert ért el, melyet az amerikai vetítés után nem hittek volna. Igaz, ezeken a helyeken is az első pár rész után kezdett csak emelkedni a nézőszám, de az első évad végére - a második évad elejére már nagy volt. Reméljük nálunk is siker lehet. :) Szóval folytatás a 2. évaddal.

A bejegyzés trackback címe:

https://pilotsub.blog.hu/api/trackback/id/tr485758904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása