Az IRIS 2-ről...

2012.01.23. 20:24

IRIS 2

 

Az IRIS 2 3 évvel Lee Hyun Jun halála után játszódik és több részletet megmagyaráz Hyun Jun halálával, Baek San letartóztatásával kapcsolatban és fény derül Mr. Black kilétére, aki Baek Sant irányította.

Az Athena fináléját megelőzően a sorozat fő producere, Chung Tae Won bejelentette, hogy az IRIS 2 sugárzását a 2012-re ütemezték. Ezzel egyidejűleg azt is bejelentették, hogy a sorozat a forgatókönyv írók kezében van, akik a történetet tervezik. Chung azt is bejelentette, hogy a szereplőgárda még nincs kiválasztva és hogy az írók két lehetséges folytatásban gondolkoznak. Az egyik teljesen az eredeti szereplőkkel folytatódna a másikban csak pár visszatérő szereplő lenne. (Gondolom az Athena sikere miatt gondolkoznak azon, hogy átvesznek pár szereplőt az Athenából - a szerk.) Azt is mondta, hogy tervei szerint az IRIS 2-ben és 3-ban csatlakozna az Athena a sorozathoz, de a két sorozat külön folytatása is egy lehetőség lehet.

Eredeti cikkek, amiket felhasználtam:
http://www.hancinema.net/how-is-iris-2-coming-along-scripts-according-to-season-1-lead-roles-lee-byeong-heon-and-kim-tae-hee--27846.html

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pilotsub.blog.hu/api/trackback/id/tr263741734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása