A Global Channel készíti az 5. évadot, mely nagy valószínűséggel az eddigiektől eltérően 22 részes lesz!

A Kékpróba két új szereplővel erősít a nyári premierre, Oliver Becker és Matt Murray csatlakozik a 15-ös körzethez. Becker John Jarvis felügyelőt fogja alakítani, aki komoly céllal érkezik a 15-ösökhöz: hogy felkavarja az állóvizet és letegye a névjegyét. Jarvis egy politikai kavarógép, aki meg akarja tudni, hogy az új körzete hősökkel, vagy lúzerekkel van tele.

oliver-becker-rookie-blue-matt-murray-tv-series.jpg

Murray egy újoncot alakít, Duncan Moore-t - becenevén Selfie-t -, aki küzd, hogy beilleszkedjen és nem rest rámutatni mások hibáira. Andy feladata lesz Selfie betanítása - aki hamarosan bebizonyítja rátermettségét és következetességét.

Az 5. évad ott folytatódik, ahol a negyedik véget ért, vagyis két szereplőnk élet-halál harcával. Sam Swareket és Chloe Price-t kritikus állapotban hagytuk a Memorial Kórházban, miután szolgálatteljesítés közben meglőtték őket.

"Mindannyian nagyon várjuk már az 5. évadot" mondta Tassie Cameron, a műsor executív producere és showrunnere. "Onnan folytatjuk, ahol abbahagytuk - lövöldözések, dráma, brutalitás, szerelem - és persze újabb lenyűgöző sztorik és karakterek, akik mindent fenekestül felforgatnak. Óriási ezen a műsoron dolgozni ezekkel a lenyűgöző színészekkel és ebben a légkörben, amit együtt alkotnak - és az ötödik évad felé haladva egyre jobb és szórakoztatóbb mindannyiunknak."

Jelenleg az 5. évad munkálatai folynak Torontóban és a sorozat 9 jelölést kapott a Kanadai Televíziós Díjátadón.

Eredeti cikk: http://www.globaltv.com/rookieblue/2014/January/Rookie_Blue_starts_production_on_Season_5/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pilotsub.blog.hu/api/trackback/id/tr615866733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása