The Listener (Hetedik érzék) a 3. évad
A The Listener (Hetedik érzék) 3. évadának munkálatai elkezdődtek…

Toronto, ON (2011. okt. 4.)

A Shaftesbury a CTV és a Fox International Channels megbízásából ma bejelentet-te, hogy a The Listener 3. évadja folyamatban van. Azt is bejelentették, hogy az amerikai entertainment network hálózat ION Television csatornája megvette az első két évad sugárzási jogait 2012-re a folytatás lehetséges sugárzásával együtt. A Craig Olejnik által alakított gondolatolvasó mentős, Toby Logan történetét Kanadában a CTV és a Bravo!, nemzetközi szinten pedig a Fox International Channels adja 120 országban és 33 nyelven.

 

A 13 részes 3. évad, egyórás részeit 2012. februárjáig készítik el olyan vendég-színészekkel, mint Kristin Lehman (The Killing), Rossif Sutherland (I'm Yours), Ian Tracey (Hell on Wheels), a Kanadai rapper, zenei producer és színész Wes Williams (Cra$h & Burn), a JUNO-díjra jelölt Fefe Dobson, és még sokan másokkal.

"A The Listener közönsége évadról-évadra nő a drámai elemek és a vicces ugratások keveredése miatt" - mondta Corrie Coe, a Bell Media, Independent Productions vezérigazgató-helyettese. "Ez egy nagyszerű csatorna, amire hihetlenül büszkék vagyunk."

"A dráma, a nyomozás, az akció és a humor egyedi ötvözésével a The Listener (ami egy nemzetközileg is sikeres produkció) az egy órás műsoridővel egy új élményt nyújt" - mondta Christina Jennings, a Shaftesbury elnöke és ügyvezető igazgatója. A sorozat új részeinek elkészítésén dolgozunk a kanadai és a nemzetközi nézők számára a CTV és a Fox International Channels összefogásával és új amerikai nézőket próbálunk megnyerni az ION Television jóvoltából.

A CTV-n átlag 1.03 millió nézővel a The Listener a teljes lakosság körében 13%-os nézettséget produkált a 2. évaddal. A 2. évad drámai fináléjának nyomdokain elindulva a 3. évadban úgy tűnik, Toby lemond a természetfeletti képességének használatáról és megszakítja kapcsolatát McCluskey őrmesterrel, mert a képességének használata kezd az egészségének rovására menni. De váratlanul visszakerül az IIB világába, amikor egy bankrablás kellős közepén találja magát, sikerre vezetve egy csapat kétségbeesett bank-rablót. Tobynak mindkét képességére szüksége lesz, a mentősre és a gondolatolvasóra is, hogy életben tartsa a bankrablókat.

Az izgalmas kezdés után Tobynak minden fronton helyt kell állnia, különösen a személyes kapcsolataival. Időközben Toby legjobb barátja és mentős társa, Oz a Toby melletti lakásba költözik, és veszi a bátorságot, hogy elkötelezze magát a Szent Lukács kórház osztályozó szakápolója, Sandy mellett.

A The Listener szereposztása: Craig Olejnik (The Timekeeper) mint Toby Logan; a Gemini-díjra jelölt Lauren Lee Smith (CSI, The L Word) mint Michelle McCluskey IIB őrmester; Ennis Esmer (Young People F**king) mint Oz Bey mentőtiszt; Rainbow Sun Francks (Stargate Atlantis) mint Dev Clark tizedes, McCluskey számítógépes elemző társa; Peter Stebbings (Madison) mint Alvin Klein, az IIB briliáns belső jogásza; Mylene Dinh-Robic (Stargate Atlantis) mint Dr. Olivia Fawcett, Toby Szent Lukács kórházban dolgozó bizalmasa és kollégája; Tara Spencer-Nairn (Corner Gas) mint Sandy, a Szent Lukács kórház osztályozó szakápolója, aki katonai precizitással végzi a feladatát; és Arnold Pinnock (Combat Hospital) mint George Ryder, a mentősök vezetője.

Az amerikai entertainment network csoportjának ION Television csatornája bejelentette, hogy megvette a The Listener első két évadjának sugárzási jogait 2012-re a Shaftesbury Sales Companytől. Az egyezséget a Shine International véglegesítette, amelyik nemzetközi szinten forgalmazza a The Listenert.

A The Listenert a Shaftesbury támogatja a CTV és a Fox International Channels összefogásával. A sorozat executive producerei Christina Jennings és Scott Garvie a Shaftesburytől, és Karen Troubetzkoy (18 To Life) és Peter Mohan (Lost Girl, The Bridge), a 3. évad showrunner-jei. Corrie Coe a Bell Media, Independent Productions vezérigazgató helyettese. Robin Johnston és Rebecca Dipasquale a Bell Media ügyvezető asszisztensei. Sharon Tal Yguado a Fox International Channels ügyvezető igazgatója. A The Listener részeit a Kanadai Média Alap, a The Canadian Film or Video Tax Credit kiadó és a The Ontario Film and Television Tax Credit támogatásával készítik.

Azok, akik újra akarják nézni az első két évad részeit, ezt megtehetik online a CTV.ca internetes oldalon.

(Az eredeti cikk a http://shows.ctv.ca/TheListener/article/Production-on-Season-3-of-The-Listener-has-begun#c_0 internetes oldalon található.)

A bejegyzés trackback címe:

https://pilotsub.blog.hu/api/trackback/id/tr263740212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

harrylaci · http://sorozatfan.info 2012.05.03. 18:28:30

It's official The Listener fans! Season 3 airs Wednesdays at 10 p.m. ET/PT on CTV beginning May 30. Spread the word!

www.facebook.com/CTV.TheListener

:) :D végre :)

Danny Pilot 2012.05.04. 22:36:12

@harrylaci: Köszönöm az infót. És igen, végre. :)
süti beállítások módosítása