KÉKPRÓBA 7. ÉVAD: MI TÖRTÉNHETETT VOLNA?

 

Már két év eltelt, mióta a Kékpróba hivatalosan is kaszát kapott, a sorozat befejezte után egy évvel a The TV Junkies interjút készített Sherry White-tal, akinek volt pár információja a kanadai rendőrdráma rajongóinak. Annak ellenére, hogy a show véget ért - mely igazi happy enddel ért véget (Andy és Sam megházasodott, a többi szereplő pedig előrébb lépett a karrierjében) - és már nem változtathatunk ezen, de vajon mi történt volna, ha megújítják a sorozatot a 7. évadra. A jó hír az, hogy nem kell tovább találgatnunk, íme egy ötlet, hogy hogyan folytatódhatott volna a sorozat.

slider-rookie-5.jpg

Tassie Cameron, aki a Kékpróba társírója és showrunnere volt mind a 6 évad alatt, korábban megerősítette, hogy ha lett volna 7. évad, akkor a hosszú ideje társíró Sherry White vette volna át a show irányítását. White volt olyan kedves, és válaszolt a The TV Junkies néhány kérdésére a sorozat hetedik évadjának terveivel kapcsolatban. "13 részt készítettünk volna, és 5 féle forgatókönyvünk volt megírva.", árulta el nekünk. White azt mondta, hogy a sorozat az ABC és a Global közreműködésével készült volna, akik mindketten elégedettek voltak a folytatás irányával kapcsolatban. Végül is a sorozat kaszálása üzleti döntés volt és nem a készített anyag hatása.

Az interjú során White felfedi, hogy mi történt volna a friss házas McSwarek párossal, az újdonsült kiképzőtisztekkel, Gaillel és Chloe-val, vajon Nick visszatér-e Vancouverből és hogy mit szántak Tracinek. Vegyetek egy nagy levegőt, Kékpróba fanok, és olvassátok a részleteket!

The TV Junkies: Lett volna bármekkora ugrás az időben a 6. évad fináléja után, vagy közvetlenül folytatódott volna?

Sherry White: Igen, az új évad hat hónappal később játszódott volna. Így Sam és Andy már hat hónapos házasok lettek volna, és egy rakás újonc kezdett volna a 15-ös körzetben.

TTVJ: Tassie azt mondta, a 6. évad mottója "Az élet nem tündérmese" volt. Mi lett volna a 7. évadé?

SW: "Hogyan válhatsz remek társsá, miközben a saját lábadon is boldogulnod kell?"
Ez a sorozat folyton kereste a választ arra, hogyan találd meg a függetlenséget a kapcsolatokban vagy a munkában, miközben együtt kell dolgoznod másokkal. Ezt akartuk kibontakoztatni több módon is. Oliver, mint újdonsült szingli. Dov mint aki társ nélkül maradt. (Chris nem kapott szerepet a 7. évadban). Négy újonc érkezett volna a 15-ös részlegbe, mindegyikük egy-egy kiképzőt kapott volna. A hetedik évad egyik nagy durranása lett volna, hogy az egyik újoncot (egy lányt) megölték volna az első napján. Az ő legjobb barátnője, egy másik újonc, Hannah egy nagyon érdekes karakter lett volna, akinek egy szoros, bonyolult kapcsolata alakult volna ki Andyvel.

Szintén tervben volt, hogy a 15-ösben kinevezzük az utcai őrmestert. A valóságban a rendőrségnél létezik ez a pozíció - az a személy, aki a körzetet irányítja az utcákon. - Sosem használtuk ezt a tisztséget korábban a Kékpróbában, mert mindig két fős csapatokban rótták az utcákat. Viszont ebben az évadban úgy gondoltuk, hogy ideje lett volna Andynek valami kinevezést adnunk anélkül, hogy az egyenruhát le kelljen vennie. Az ötödik évadban már kipróbálta magát kiképzőként, így arra jutottunk, hogy érdekes feladat lehetett volna számára, hogy a felettese legyen minden járőrszolgálatot teljesítő rendőrnek (kivéve Olivert), beleértve Gailt és Chloe-t az újoncokkal együtt. Ez szintén a mottót látszik alátámasztani - egykor a csapat tagja volt, ebben a szezonban viszont egy kicsit több lett volna.

TTVJ: Hogyan zajlott volna a gyereknevelés Sam, Andy és Marlo számára? Érkezett volna egy saját McSwarek gyermek?

SW: Határozottan azon voltam, hogy tovább göngyölítsem az újdonsült pár életét. Viszont a közös gyermekvállalási terveiket átmenetileg keresztülhúzta volna a már említett újonc halála, ugyanis Samnek be kellett volna épülnie a nyomozáshoz. Így újra külön kellett volna élnie a boldog párnak.

TTVJ: Tassie, Charlotte és még pár másik íróval beszélgetve kiderült, hogy szinte egyöntetűen azt akarták, hogy Gail újra összejöjjön Hollyval. Ez benne volt a 7. évad terveiben, és ha igen, hogyan történt volna?

SW: Az volt a tervünk, hogy az évad második felére Gail először is kitanulja a kiképzőtisztség minden csínját-bínját, mely hozzásegítette volna, hogy elengedjen pár önző viselkedési formát, így érettebb legyen egy komolyabb kapcsolathoz.

TTVJ: Vagyis vissza akartátok hozni Aliyah-t (Holly) a 7. évad végére Gail barátnőjeként?

SW: Igen, én azt reméltem, hogy vissza tudjuk hozni Aliyah-t a szezon második felére. Még nem írtuk bele az eddig elkészült részek forgatókönyvébe, de az is elkövetkezett volna.

TTVJ: Gail adoptálása végül nem valósult meg. Lett volna bármi terv arra, hogy a későbbiekben gyermeket vállaljon?

SW: Ebben a szezonban nem.

TTVJ: Amikor utoljára láttuk Nicket és Julietet, épp úton voltak Vancouverbe. Ez azt jelenti, hogy az őket alakító színészek nem tértek volna vissza erre az évadra?

SW: Az volt a terv, hogy Nicket már az első részben újra látjuk, viszont egy kissé megváltozott volna. Hosszabb haj, ápolatlan külsővel. Nyomozóként tért volna vissza a 15-ös körzetbe elhagyva az egyenruhát, és kissé zavarodottan, egy nagy traumával járó beépített akció után, melyre ráment a Juliettel való kapcsolata. Nick rejtegetett valamit, és csak a fiatal Hannah újonc tudott mindenkinél előbb a közelébe férkőzni. Azt akartuk, hogy Nick megszabaduljon az egyenruhától. Úgy éreztük, hogy az egyenruha valami olyan dolog, ami a határok közé szorítja őt - mint amikor a hadseregben, illetve a rendőrségnél volt. Vajon mire jutott volna az egyenruha nélkül?

TTVJ: Traci igen kemény időszakon ment át, különösen a szerelmi életében. Kijutott volna neki valami boldogság a szerelem oltárán, vagy a munkájára koncentrált volna?

SW: Traci a munkájára koncentrált volna - a Szervezett bűnözési osztály vezetőjeként - egy kis szünetet adtunk volna neki idén a szerelmi szálon.

TTVJ: A finálé határozottan arra utalt, hogy Chloe és Dov lehet a következő páros, aki házasságra adja a fejét. Így van, vagy más történt volna velük?

SW: Igen, tovább akartuk gördíteni ezt a szálat, viszont a boldogságukat megzavarta volna egy munkahelyi trauma, melyben Chloe-nak meg kellett volna küzdenie egyfajta PTSD-vel (poszttraumás stressz). Próbára akartuk tenni az optimista hozzáállását valami nehéz dologgal. Úgy volt, hogy sikeresen veszik az akadályt és erősebbé válnak az évad végére.

TTVJ: Ezzel elérkeztünk Chris Diazhoz. Miféle bajba keverte volna magát a 7. évadban?

SW: Úgy volt, hogy egy kisebb városi egységhez kerül. Ott kereste volna a nagy lehetőséget, a szabadnapjain démonokat vadászva és próbált volna tiszta maradni.

TTVJ: Tassie említette, hogy lett volna pár új karakter. Megosztanád velünk, kik lettek volna ők, és hogyan léptek volna színre az új évadban?

SW: Igen, volt négy újoncunk. Hannah, akiről már meséltem. Nadia, aki az első részben meghalt volna. Ott volt még Zander, egy fiatal, meleg zsaru, és Jayden, egy fiatal, fekete zsaru, aki egy panellakásban élt az anyjával és három fiatalabb testvérével, akikért igen nagy felelősséget érzett magában. Lett volna számára pár kihívás és az öccsét távol tartotta volna a bajtól.

TTVJ: Végezetül milyen érzéseket váltott ki a csapat tagjaiból, hogy nem rendelték be a sorozatot a 7. évadra?

SW: Természetesen szomorú voltam. A Kékpróba egy igen nagy részét kitette az életemnek és igazán beleadtam mindent, hogy berendeljék az új évadra. Viszont szerintem a sorozat lelkét Sam és Andy kapcsolata adta ki, amit sikerült rendben lezárnunk. Nehéz a happy end után folytatni valakinek a történetét anélkül, hogy a romantika ne veszítsen a fényéből. Mindig is úgy éreztem, hogy a sorozat veszítene a minőségéből, ha az eredeti szereplők közül elveszítenénk néhányat. Így végül is, megértem a döntést.

Mindig is ott volt az a félő gondolat a fejemben, hogy a kemény munkával létrehozott remek dolgok ellenére egyszer eljön az az évad, amikor már kicsit soknak érezzük. Így ezzel a kaszával legalább elkerültük ezt.

Pilot: Igaz, véget ért rendőrös sorozatunk, de tényleg sikerült lezárniuk, happy endet kaptunk a végére - sok sorozat nem ér ilyen szép véget. És most betekintést kaphattunk abba, hova haladt volna tovább a történet. És ki tudja? Lehet, hogy a következő évad vége meg egy óriási cliffhangerrel ért volna véget, és sosem kaptunk volna lezárást. Köszönjük Kanadának, hogy 6! évadot megélt a sorozat - amerikában már korábban kaszálták volna (A The Listenerrel és a Flashpointtal együtt). Végül én is köszönöm nektek, nézőknek, hogy kitartottatok velem 6 évadon át és - sokszor jó sok türelemmel - vártátok a feliratokat hozzá.

És köszönöm Ademarónak a segítséget a belassulós időszakaimban. 

Eredeti szöveg: http://www.thetvjunkies.com/rookie-blue-season-7-what-would-have-happened/


HappyRides.jpg

A Happy Rides a Happy Endings című sorozat spin-offja, mely websorozatként került napvilágra, amit a Subaru autógyár szponzorált.
A websorozatot Jason Berger és Jen Regan írta. A különlegessége az, hogy az első két rész után - melyet Steven Mesner rendezett - a maradék négyet maguk a színészek rendezték; a 3.-at Dave, a 4.-et Alex, az 5.-et Penny és az utolsót Max.SHOWSHEET_Happy-Endings.jpg
A sorozat az ABC honlapjára került ki 2012-ben, a 2. évad utolsó hat részével egy időpontban. Remélhetőleg hamarosan hazánkban is adásba kerül a 3. évad a Comedy Central jóvoltából, így amíg erre várunk, lássuk mit tudnak a srácok ebben a formátumban nyújtani.
A sztori azokat az eseményeket festi le, amik azután történnek, hogy Penny bejelenti, felszámolja a garázsát és elad belőle mindent, még az élete első kocsiját is. Ez mindenkinél olyan emlékeket hoz elő, amik a kocsihoz fűződnek és fontos mérföldkő volt az életükben.suburu-impreza-first-car.png

Szereplők: Damon Wayans, Jr.Elisha CuthbertEliza CoupeZachary KnightonCasey Wilson és Adam Pally

A 6 rész egymás után következik. Máshogy nem tudtam megoldani, hogy egy helyen megtaláljátok.

1. rész

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jó szórakozást az extra Happy Endings részekhez! :)

 

 

 

 

 

 

Rookie Blue 5. évad premiere május 19-én a Global TV-n

A Rookie Blue pár új szereplővel kiegészülve tér vissza az akciódús 5. évadra, mely 22 részes berendelést kapott.

Két új karakter érkezik a 15-ös Körzetbe, akik felkavarják ott az állóvizet.
Egyikük John Jarvis főfelügyelő komoly céllal érkezik a körzetbe: Ki akarja deríteni, hogy a körzet hősökkel van-e teli vagy egy csatamezőre érkezik tele idiótákkal. A másik egy újonc, Duncan Moore (Selfie) aki a kezdeti nehézségek után lassan elkezd beilleszkedni a többiek közé.

Első promó:

 

Március 9-én Torontóban a Sony Centre-ben megtartották a 65. Canadian Screen Awards-ot, vagyis a Kanadai Televíziós Díjátadó Gálát, melyen a kanadai film, sorozat és a digitális médiában szereplő színészek és készítők munkáját ismerik el.
1-0-65-Anniversery-nov20.jpg

Összesen közel 100 különböző kategóriában hirdetnek győztest a film, sorozat és digitális média csoportokon belül. A kategóriákban a filmek, a drámák, a komédiák, a hírműsorok, a sportműsorok, talk showk vettek részt, melyek között legjobb rendezőt, legjobb írót, színészt, színésznőt, filmzenét, stb. választottak.

A jelöltek között 9 kategóriában volt érdekelt a Rookie Blue, 4-ben pedig a Cracked csapata.

Első sor:        kategória
második sor:   epizódcím
harmadik sor:  készítő vállalat
negyedik sor:  színész/stábtag neverookie-blue-season-4(2).jpg

A jelölések:

ROOKIE BLUE

Legjobb vágás dráma sorozatban:
Rookie Blue - Poison Pill
Global (Shaw Media)
Teresa Hannigan

Legjobb hangeffekt dráma sorozatban:
Rookie Blue - You Can See The Stars 
Global (Shaw Media) 
Bill McMillan, John Elliot, Kevin Banks, Paul Germann, Steph Carrier, Stephen Traub, Sue Conley

Legjobb szereplőválogatás:
Rookie Blue - Friday the 13th  
Global (Shaw Media) 
Sharon Forrest, Susan Forrest

A Shaw Media egy drámai sorozat
legjobb férfi főszereplőjének járó díja:
Rookie Blue - Friday the 13th  
Global (Shaw Media) 
Ben Bass (Sam Swarek nyomozó)

Legjobb férfi mellékszereplő dráma sorozatban:
(Szponzor: BFL CANADA Kockázatviselő és Biztosító Egyesület)
Rookie Blue - For Better, For Worse / You Can See the Stars 
Global (Shaw Media) 
Matt Gordon (Oliver Shaw rendőr)

Legjobb női mellékszereplő dráma sorozatban:
Rookie Blue - Different, Not Better / Friday the 13th
Global (Shaw Media) 
Priscilla Faia (Chloe Price rendőr)

Legjobb vendégszereplő dráma sorozatban:
Rookie Blue - The Kids Are Not Alright  
Global (Shaw Media) 
Michael Mando (Cesar Medina)

+ 2 jelölés digitális kategóriában:

Legjobb alakítás egy Digital Media által producerelt sorozatban:
Rookie Blue: In Session
(eOne Television International) 
Missy Peregrym (Andy McNally)

Legjobb alakítás egy Digital Media által producerelt sorozatban:
Rookie Blue: In Session 
(eOne Television International) 
Gregory Smith (Dov Epstein)

 

CRACKEDcracked.jpg

Legjobb eredeti filmzene:
Cracked - What We Can’t See 
CBC (CBC) 
Robert Carli

Legjobb rendezés dráma sorozatban:
(Szponzor: Super Channel)
Cracked - What We Can’t See 
CBC (CBC) 
Bruce McDonald

A Shaw Media egy drámai sorozat
legjobb férfi főszereplőjének járó díja:
Cracked - Inquest  
CBC (CBC) 
David Sutcliffe (Aiden Black nyomozó)

Legjobb vendégszereplő dráma sorozatban:
Cracked - How the Light Gets In  
CBC (CBC) 
Rick Roberts (Garrett Burke)

CTA-Full-CSA-Statue.jpg

 

 

Győztes:

Legjobb eredeti filmzene:
Cracked - What We Can’t See
CBC (CBC)
Robert Carli

 

 

Gratulálok a nyertesnek és az összes résztvevőnek. :)

Toby és Oz élcelődése a sorozat folytatásáról...

 

Mivel a Torontóban és környékén játszódó Hetedik érzék készítése az utolsó fázishoz közelít, a rajongóknak tudniuk kell hogy lesz pár változás, amikor a nyáron a képernyők elé ülnek majd az új évad miatt.

Ahogy korábban bejelentették, Brian Becker őrmester (Anthony Lemke) visszatér az IIB vezetőjeként, hogy ismét gyanakodva tartsa szemmel Tobyt az első évad végének eseményei után. (Charlie halála) Szintén csatlakozik a gárdához Natalie Krill (Rookie Blue, Remedy) Alex Kendrick labortechnikusként. Aki nem csak a vérfrissítés miatt jön, hanem lehetőséget lát Dev Clark is a lányban, amikor rabul ejti a férfi tekintetét.

original_300887_D4xUscuv1AZ9tHIyX8fVG5ZrN.jpg

Hogy az új szereplők is teret kapjanak, a kezdetek óta szereplő kórházi helyszínnek búcsút intünk, és az IIB egységének vezetője, Alvin Klein kevesebb szerepet kap. Az őt megformáló Peter Stebbings az NBC új drámájában, a Crossbones-ban kap szerepet John Malkovich mellett. Tara Spencer-Nairn pedig, aki eddig Sandy nővért alakította, most viszont némiképp visszalépve új szerepet kap Oz mellett, aki étterem és bár tulajdonosként új karrierbe kezd.

Az eddigi legkreatívabb változáson megy keresztül a sorozat, viszont mivel a sorozat idén éri el a mágikus 65 részt, mely vízválasztó Kanadában, és a Tobyt alakító Olejnik is azt nyilatkozta tavaly augusztusban a kanadai TV Guide-nak, hogy befejezi a sorozatot az 5. évad után, a Hetedik érzék lassan a végéhez közeledhet.

VAGY NEM...

"Ha a show folytatódik, én benne vagyok," - nyugtatta meg Olejnik a TV Guide Canada csapatát, akik a műlt héten egy gyors látogatást tettek a forgatási helyszínen. "Ez nem rajtam múlik, hanem a nézőkön és a nézettségen. Rengeteg kritikát kaptam (amiért ezt mondtam). Sok helyszínen készítettek velem interjút és állandóan azzal jöttek, hogy 'Úgy hallottuk, ez lesz az utolsó évad'. Futótűzként terjedt a hír... Mindegy, nem ez az utolsó évad. Ha az embereket érdekli, akkor lesz még."

Miközben Olejnik - aki egyben producere is a sorozatnak - úgy néz ki, marad a fedélzeten, ez nem jelenti azt, hogy a többi szereplő is.

"Szeretném leszögezni, hogy nem fogok szerepelni a 6. évadban. Ez tisztázhatjuk?" - viccelődött az Ozt játszó Esmer. Aki azt is elmondta, hogy szeretné, ha a Wipeout Canada korábbi műsorvezetője és a Mr. D jelenlegi sztárja, Jonathan Torrens vendégszerephez jutna a sorozatban.

"Ő lehetne az étterem egyik dolgozója. Igen, az csodás lenne." - tette hozzá. "Szeretnék újra együtt dolgozni Jonathannel. Sokat tanultam tőle a Wipeout-ban. Viszont még az évad vége előtt sort kell keríteni rá, mert - óriási bejelentésként - nem fogok szerepelni a Hetedik érzék 12. évadában.

"Ezt már most szeretném leszögezni. A 11. után befejezem. Ezt nyugodtan ígéretnek veheti. Ezt mindenkivel közölni fogom a Shaftersbury-nél és a CTV-nél. Nem szerepelek a 12. évadban. Aztán visszatérek a 13-18. évadokban, de a 12. és a 19. évadban nem szerepelek. Majd a 20.-ban megint. Ezt írja le."

Így legyen.

Eredeti cikk: http://www.theloop.ca/showbiz/tv-guide/news/article/-/a/3506615/Will-the-The-Listener-be-done-after-Season-5-

 

A Global Channel készíti az 5. évadot, mely nagy valószínűséggel az eddigiektől eltérően 22 részes lesz!

A Kékpróba két új szereplővel erősít a nyári premierre, Oliver Becker és Matt Murray csatlakozik a 15-ös körzethez. Becker John Jarvis felügyelőt fogja alakítani, aki komoly céllal érkezik a 15-ösökhöz: hogy felkavarja az állóvizet és letegye a névjegyét. Jarvis egy politikai kavarógép, aki meg akarja tudni, hogy az új körzete hősökkel, vagy lúzerekkel van tele.

oliver-becker-rookie-blue-matt-murray-tv-series.jpg

Murray egy újoncot alakít, Duncan Moore-t - becenevén Selfie-t -, aki küzd, hogy beilleszkedjen és nem rest rámutatni mások hibáira. Andy feladata lesz Selfie betanítása - aki hamarosan bebizonyítja rátermettségét és következetességét.

Az 5. évad ott folytatódik, ahol a negyedik véget ért, vagyis két szereplőnk élet-halál harcával. Sam Swareket és Chloe Price-t kritikus állapotban hagytuk a Memorial Kórházban, miután szolgálatteljesítés közben meglőtték őket.

"Mindannyian nagyon várjuk már az 5. évadot" mondta Tassie Cameron, a műsor executív producere és showrunnere. "Onnan folytatjuk, ahol abbahagytuk - lövöldözések, dráma, brutalitás, szerelem - és persze újabb lenyűgöző sztorik és karakterek, akik mindent fenekestül felforgatnak. Óriási ezen a műsoron dolgozni ezekkel a lenyűgöző színészekkel és ebben a légkörben, amit együtt alkotnak - és az ötödik évad felé haladva egyre jobb és szórakoztatóbb mindannyiunknak."

Jelenleg az 5. évad munkálatai folynak Torontóban és a sorozat 9 jelölést kapott a Kanadai Televíziós Díjátadón.

Eredeti cikk: http://www.globaltv.com/rookieblue/2014/January/Rookie_Blue_starts_production_on_Season_5/

 

Egy héttel ezelőtt megbeszéltük Szakival, hogy közösen fordítjuk tovább a CHICAGO FIRE 2. évadát, mivel Mr. Bishop nem vállalja tovább. A bejelentés után sajnos egyből egy több mint egy hónapos szünet következett a Téli Olimpia miatt, melyből már csak a fele van hátra, így halad ez. És ezzel még nincs vége, ugyanis...

CFDPS.jpg

a műsor rajongóinak ezalatt sem kell nélkülözniük az 51-es tűzoltóállomás tagjait. Az NBC 4 új webizódot tesz elérhetővé a hon-lapján, az NBC.com-on a Téli Játékok ideje alatt.

A február 11-én a honlapra kikerülő részben Dawson tűzoltói képes-sége próbára tétetik, amikor krízishelyzet tör ki az 51-es laktanya közelében és ő az egyetlen, aki reagálhat a kialakult helyzetre. A történet az eredeti eseményeket követi, vagyis miután Dawson otthagyja a mentős állását és jelentkezik a tűzoltó akadémia kiképzésére.

Gabriela mind a négy részben szerepel, míg az első és utolsó részben Cruz, Mouch, Hermann és Pouch, a kutya is feltűnik. A Chicago Fire február 25-én fog visszatérni a képernyőre új részekkel. Várjátok már a webizódokat? Ezeket és a további részeket is közösen fogjuk fordítani Szakival. Nemsokára jelentkezünk.

Gabriella Dawson - Monica Raymund

nino-muncc83oz_chicago-fire-11.jpggabriella-dawson-va-t-elle-devoir-faire-un.jpg

A Hetedik érzék 5. évadának munkálatai elkezdődtek

TORONTO (2014. jan. 16.) - A CTV bejelentette, hogy elkezdte a Hetedik érzék produkciós munkálatait Craig Olejnik, a látnok-bűnüldöző Toby Logan főszereplésével. Toby új kihívásokkal fog szembenézni a Hetedik érzék 5. évadában, amikor az első évadból ismerős Brian Becker rendőrfelügyelő (Anthony Lemke: Hetedik érzék, Elveszett lány, Trauma, Elit egység) visszatér, hogy felkavarja az állóvizet az IIB-nél; valamint amikor a bűnügyi újságíró barátnője, Tia Tremblay (Melanie Scrofano) kezd rájönni Toby rejtélyes múltjának titkaira. A labortechnikus Alex Kendrick (Natalie Krill: Kékpróba) is csatlakozik az IIB csapatához és azonnal elcsavarja Dev Clark tizedes (Rainbow Sun Francks: Csillagkapu - Atlantisz) fejét.

"A karakterek óriási fejlődésen mennek át ebben az évadban mind érzelmileg, mind szakmailag; és már alig várjuk, hogy a nézők láthassák, hogyan oldják meg ezeket az új helyzeteket." nyilatkozta Phil King, a CTV sport- és programigazgatója. "Örömteli dolog, hogy visszatérhetünk az IIB-hez a Shaftersburyvel egy ötödik szezonra."

"Ebben a szezonban is emeljük a tétet erőteljes bűnügyi történetekkel még több drámával, szerelemmel és humorral fűszerezve, amit a műsor rajongói biztosan imádni fognak." mondta Christina Jennings, a Shaftersbury elnök-vezérigazgatója. "Már alig várjuk, hogy Kanada és a világ elé tárhassuk az 5. évadot."

Sztori: Toby Logan egy telepata, aki a Központi Nyomozó Iroda elit csapatának különleges tanácsadójaként dolgozik. Munkája során szakmai és személyes kihívásokkal kell szembenéznie, miközben gondolatolvasó képességével egyre bonyolultabb és veszélyesebb bűnügyeket old meg, oldalán Michelle McCluskey felügyelővel (Lauren Lee Smith: A helyszínelők, L.). A mostanra sokkal tapasztaltabb nyomozó egy barátságtalan kollégával kerül szembe a múltból, Becker rendőrfelügyelővel. Tobynak sokkal óvatosabbnak kell lennie és kerülnie kell a konfliktusokat az IIB műveletei során.

Eközben Michelle elszántan küzd a karrierje és a szülői kihívások egyensúlyban tartásáért a férjével, Adammel (Kris Holden-Ried: Elveszett lány). Toby legjobb barátja, Oz (Ennis Esmer: Dirty Singles) pedig egy másodállást vállal és új szakmai kalandba vág amikor úgy dönt, hogy egy elegáns éttermet nyit.

Anthony Lemke már szerepelt a Hetedik érzék első évadában, mint Brian Becker rendőrfelügyelő, egy karrierista vezető, akinek gyanús volt Toby és az állandó segítségnyújtása a rendőrségnek, hiszen mindig áttörést értek el az ügyekben. Az első évad végén az egyik rendőr, Charlie Marks (Lisa Marcos: Played, Elit egység) halála után, Toby és Becker nem jó viszonyban váltak el.

A cikk a CTV honlapján található meg eredeti nyelven:
http://www.ctv.ca/TheListener/Articles/News/listener_season_5_prod_begins.aspx

A visszatérő és az új szereplő:

MV5BMjAzOTcwMjM5OF5BMl5BanBnXkFtZTcwNzU1Mzk2OQ@@._V1_SX640_SY720_.jpg

Brian Becker rendőrfelügyelő

 

MV5BMTk2NDUyODQ1N15BMl5BanBnXkFtZTcwNzIyNDUxOA@@._V1__SX640_SY720_.jpg

A Lost Girl című sorozatban Anna Silkkel

MV5BNzQ0NTA3Njc0N15BMl5BanBnXkFtZTcwMTUxMzQxOQ@@._V1__SX640_SY720_.jpg

Alex Kendrick labortechnikus

 

MV5BMTgyODM3NDU5NV5BMl5BanBnXkFtZTcwODIwNjM1Mg@@._V1__SX640_SY720_.jpg

Azt hiszem, reális eyecandy-jelölt lehet a sorozatjunkie szavazásán.

 

A Hetedik érzék a negyedik évadjával továbbra is megtartotta az egymillió feletti nézőszámot és sorozatrekordot ért el múlt nyáron 1.4 millió nézővel, mellyel a 15 legnézettebb műsor közé került Kanadában. A 4. évad a 25-54 évesek körében is nézettebb volt a 3. évadnál Torontóban, Vancouverben és Calgaryban is. Több millió kanadai kísérte figyelemmel a 4. évadot, mi pedig figyeltünk rájuk és boldogan készítünk egy újabb évadot. - mondta Phil King, a CTV program és sportigazgatója. Kanada egyik legjobb drámája, a Hetedik érzék a Fox International Channel és a Shine International jóvoltából nemzetközi szinten már 120 országban és 33 nyelven elérhető. 

1524919_10151978222427762_707050559_n.jpg

Az ötödik évad felvételeit a héten kezdték el, melynek adásba kerülése tavasz végére - nyár elejére várható. - közölte a Fox egy rajongó kérdésére válaszolva. 

További jó hír, hogy Magyarországon is folytatódik a sorozat, melyet a február 1-jén induló Fox Channel fog sugározni. Igaz, amerikát nem nagyon tudta meghódítani Toby és csapata, viszont Kanada után a világ már említett 118 országából sok helyen olyan sikert ért el, melyet az amerikai vetítés után nem hittek volna. Igaz, ezeken a helyeken is az első pár rész után kezdett csak emelkedni a nézőszám, de az első évad végére - a második évad elejére már nagy volt. Reméljük nálunk is siker lehet. :) Szóval folytatás a 2. évaddal.

Hát, elég régen írtam már a blogra, de a twitter és a facebook térhódításával egyre kevesebb időm van arra, hogy itt is közöljek valamit. Viszont most azért írok, mert újabb sorozatok kerültek a fordításaim közé. Most befejeztem a Kékpróbát, a Hetedik érzéket és az IRIS-t is az új évadig, a Happy Endings pedig véget ért, így az sincs már. Most ezekkel foglalkozom, és igyekszem felkészülni a nyári kanadai dömpingre. :)

Hawaii-Five-O.jpg

A Hawaii Five-0 sorozatot biztos nem kell bemutatnom, hiszen hazánkban is a tévé műsorán van, és már a 4. évadát tapossa. A 3. évad végén hányattatottá vált a sorsa, ugyanis az előző fordítógárda feladta a fordítását, amit sajnálattal láttam és a 4. évad kezdetén nem bírtam tovább, az egyik kedvenc sorozatom leendő fordítóját kerestem. Meg is találtam Zagi & KIZ személyekben, akik a 3. évad részeit lefordították és elérhető volt már elég régen, viszont igencsak javításra szorultak helyesírásilag és szerkesztésileg. Ezt a feladatot vállaltam akkor az ő megkeresésükkel, és így végre a két nagy feliratoldalon is elérhetőek lettek a feliratok. Azóta is együtt solgozunk, ők fordítanak, én pedig javítok. :) Remélem megfelelő munkát tudunk kiadni így már a kezünkből és a szórakozással nem lesz gondotok. Sok évadot kívánok a sorozatnak!

És itt a másik sorozat, a Cracked, melyet véleményem szerint méltánytalanul mellőznek az emberek.
A sorozatot eddig NFTS fordította, aki a suli miatt a segítségemet kérte, így közösen fordítjuk tovább.
Egész jó az alapötlet, melyben egy pszichológiai bűntényekkel foglalkozó csapat állt össze Torontóban egy volt taktikai ügynök Aiden Black, akinek pszichológiai problémái vannak egy korábbi esetből kifolyólag, és egy pszichológus, Dr. Daniella Ridley személyében. 

cracked.jpg

Az egységet segíti még egy nyomozópáros, akik kevesebb szerepet kaptak, mint a fő párosunk. A csapat vezetője Caligra felügyelő, aki megkéri Daniellát, hogy figyeljen oda Aidenre és jelentsen neki róla, ha valami gond lenne. A csapat különböző mentálisan rossz passzban lévő ember által elkövetett bűntények után nyomoznak, és Aiden régi barátnője, Liz Liette gyilkossági nyomozó is felbukkan pár részben. Őt Mayko Nguyen játssza, aki szerepelt már másik két sorozatomban, a Hetedik érzékben és a Kékpróbában is.

Rookie Blue (Kékpróba) 4. évad
Premier 2013.05.23. csütörtök este 10 óra
I

rookie-blue-season-4(2).jpg

 

A negyedik évad 6 hónappal azután indul, hogy Andy és Nick elindult a titkos bevetésükre. Visszatérünk velük a 15-ös körzethez és egyből szembesülünk azzal, hogy mi minden megváltozott. De ezért zsaru egy zsaru, nem? Alkalmazkodik az új helyzetekhez, állja a pofonokat... A változás állandó, és ha nem alkalmazkodsz, elveszel. Így amikor Andy McNally visszatérve rájön, hogy Sam Swarek nyomozó lett és tovább lépett, mind szakmailag, mind érzelmileg túl kell tennie magát ezeken a dolgokon.

Eközben Dov élete érdekes fordulatot vesz, amikor egy egyéjszakás kaland Frank keresztlányával bonyolult üggyé válik. Christ felőrli, hogy maradjon-e a 15-ös egységnél vagy költözzön vissza az új családjával a régi kis falujába. Traci most tanulja, hogyan dolgozzon együtt az új nyomozóval, Sam Swarekkel, miközben próbálja túltenni magát a vőlegénye, Jerry Barber elvesztésén és bár Nick és Gail az évad elején, Nick mégsem érzi ugyanazt az érzést lángolni kettejük között, amit Gail lassan elkezd érezni.

Az előző évadban járőreink elérték, amit akartak, és ennek következményeihez kellett alkalmazkodniuk. Ebben a szezonban ki kell fürkészniük a változást a tekintetekben és nagy, merész döntéseket kell hozniuk, hogy elkapják vagy elengedik a gyanúsítottakat.

A 15-ös körzet változásait az is jelzi, hogy új járőrök érkeztek az őrsre.
A negyedik évadban bemutatkozik:

908d96f61551ee0919ea0b0716d8aee1.jpg7aadbf9b62456d2380b30ad6e307a90d.jpg

I

I

I

I

I

I

Priscilla Faia (True Justice - Az igazságosztók)                     Chloe Price szerepében,


és

8cddf9e1df8388b2ed1472c4229ca97c.jpg

5677c66ff6c4f2459c9e5a8720b3424e.jpg

I

I

I

I

I

I

I

I

Rachael Ancheril (The Listener - Hetedik érzék, King)             Marlo Cruz szerepében.

Névtelen.jpg

I

A Rookie Blue In Session (Kékpróba - Terápia?) egy vadiúj 10 részes websorozat, amely a 15-ös körzet rendőreit követi nyomon, amikor leülnek a körzet pszichológusával, hogy szembe-nézzenek a legsötétebb démo-naikkal, a személyes és szakmai küzdelmeikkel és a főbb dönté-seikkel.


"A Rookie Blue energikus és érzelmekben gazdag történetei a képernyők elé szegezik a nézőket." - állítja Barb Williams, a Shaw Media tartalmakért felelős ügyvezető igazgatója egy hivatalos sajtóközleményben. "Ebben az évadban még jobban ki szeretnék elégíteni  a rajongók igényeit azáltal, hogy az egyórás epizódokat kiegészítjük egy új drámai websorozattal, a Rookie Blue In Sessionnel és egy online elérhető készítői kommentárral. Ez az új online tartalom egy tökéletes lehetőség a rajongók számára, hogy mélyebb betekintést nyerhessenek ennek az igazán sikeres sorozatnak a hátterébe."

5cb06d52c6aaf3745ce15be47ec9ad22.jpg

Felhasznált angol cikkek: http://en.wikipedia.org/wiki/Rookie_Blue_(season_4)

http://www.examiner.com/article/rookie-blue-season-4-cast-photos-the-detectives-training-officer-and-newbies

Trailer: 1:03-tól, ha lesz másik, akkor kiteszem azt. :)

 

I

The Listener (Hetedik érzék) 4. évad
Premier 2013.05.29. szerda este 10 óra

I

The-LISTENER-starring-Nova-Scotia-born-CRAIG-OLEJNIK.jpg

Az eddigi legnézettebb szezont követően visszatér a CTV sikersorozata, a The Listener a 4. évaddal, május 29-én este 10 órakor egy meglepő kezdéssel. Az új évadban - most először játszódik Vancouverben a történet - a telepata Toby Logan keményen dolgozik azért, hogy fejlessze a rendőri képességeit az IIB főállású különleges tanácsadójaként. Szintén ebben az évadban csatlakozik a szereplőgárdához Ingrid Kavelaars (XIII: The Series, Living in Your Car) Nichola Martellként, az új, ambícióval teli rendőrfőkapitányként. "Double Date... With Death" címmel egy digitális műsor indul a The Listener kibővítésére, ami szintén május 29-én szerdától lesz elérhető a ctv.ca/TheListener honlapon, a CTV App és a CTV Mobile mobil alkalmazásokon. Ez a Bell Media első digitális sorozata, amely kapcsolódik a sorozathoz. A Double Date... With Death heti egy résszel fog jelentkezni a The Listener aktuális részével egy időben.

"Az eddigi legnézettebb szezont követően a 4. évad lehetőséget ad az összetett karakterfejlődésnek és a tehetséges vendégszínészeknek, hogy továbbra is szórakoztassa a nézőket és még több 'gondolatolvasót' nyerjenek meg országszerte" - nyilatkozta Mike Cosentino, a Bell Media ügyvezető programigazgatója.

original_300887_D4xUscuv1AZ9tHIyX8fVG5ZrN.jpg

A negyedik évad "Blast from the Past" című évadnyi-tójában Tobyt és Michelle-t Vancouverbe küldik, hogy egy nyugaton működő nagy-stílű lopás-sorozat után nyomozzanak. Toby meglepődik, amikor felmerül egykori barátnője, Lori Black neve (Jewel Staite - The L.A. Complex), aki lehet, hogy kapcsolatban áll az elsőszámú gyanúsítottal.

WalkOffTheEarth.jpg

 

I

A 2013-as Juno-díj jelölt indie rock banda,
Walk Off The Earth
vendégszerepet játszik ebben a részben.

I

I

I

Az évadban Toby szerelmi élete felpörög, ahogy a kapcsolata egyre közelebbivé válik a bűnügyi riporter Tia Tremblayyel, akinek a gondolatait, egyedüli személyként, megmagyarázhatatlan okokból nem tudja olvasni. Az élet nem lesz kevésbé drámai Toby munkatársai számára sem. Michelle McCluskey felügyelő egy bonyolult házasságban küzd a férjével; az IIB vezetője, Alvin Klein igyekszik megvédeni magát és csapatát az új, sikerre éhes rendőrfőkapitány, Nichola Martell politikai lépéseitől. Az időközben a Szt. Lukács kórház sürgősségi osztályának vezetőjévé kinevezett Oz Bey rájön, hogy főnöknek lenni nehezebb, mint várta.

A negyedik évad ismét bővelkedik vendégszereplőkben: Justin Chatwin (Shameless - Szégyentelenek, Nancy ül a fűben), Michael Filipowich (24, Breakout Kings), Michael Cram (Elit egység - Kevin 'Wordy' Wordsworth), Gabrielle Miller (Szólíts Fitznek!, A célszemély), Erin Karpluk (Erica világa, Derült égből család), Krystin Pellerin (Republic of Doyle, Tudorok), és a kanadai kevert harcművészetek harcosa, Elias "A spártai" Theodorou.

MV5BMjE2Mjc2MzExMF5BMl5BanBnXkFtZTcwMjM4NTk5Ng@@._V1._SY314_CR18,0,214,314_.jpg

I

I

A The Listener digitális melléksorozatában, a Double Date... With Death-ben Oz és Sandy egy helyi riporterrel, Missy-vel (Stephanie Anne Mills - Totál dráma sziget, Seed) dolgoznak együtt, hogy felfedjék a titkot egy ismeretlen nő haláláról és a rejtélyes kulcsról, amit maga után hagyott. Minden nyom egy halálos vírus szabadon engedéséhez vezet, amit egy magas díjazású ping-pong versenyen akarnak véghez vinni.

Mills a digitális sorozat premierjében mutatkozik be 29-én, mielőtt csatlakozik a The Listener második részéhez.

 

Felhasznált cikkek: http://www.ctv.ca/TheListener/article/Canadians-are-all-ears-as-The-Listener-returns-for-Season-4-on-May-29

Mentsük meg a Happy Endingset!

save happy endings.jpg

 

Egy srác petíciót írt a csatornának, amiben megkéri a tulajdonosokat, hogy ne juttassák a Happy Endingset a Don't Trust The B in apt. 23 sorsára, és ne kaszálják el. Akinek tetszik valamennyire is ez a show, az légyszíves csatlakozzon ehhez a petícióhoz. Semmilyen kötelezettséggel nem jár. :) Az oldalon jobb oldalt lehet ezt megtenni. :) Hajrá Happy Endings, én szurkolok. :)

Ezen az oldalon tudtok csatlakozni: http://www.change.org/petitions/save-happy-endings

És...

Happy Endings - Fuss el véle! 2. évad magyar premier - Comedy Central 04.03-ától :D

 

IRIS 2 - IRIS 2. évad - IRIS: New Generation

Több címmel is illették már az IRIS sorozat folytatását, mégis a tartalomra várunk már nagyon. A második évad szintén 20 részes lesz, egy rész pedig 60 perces. A szereplők között feltűnik a Beast koreai banda, Doo Joon a B2ST-ből és Lee Joon a MBLAQ-ból. 

Az IRIS - az IRIS 2 előzménye - volt a koreai kémdráma alfája és omegája. A 2009-es sugárzást követően az emberek kiálltak a kémdráma mellett és számos más hasonló sorozat került adásba azóta, de azok nem tudták megfogni a nézőket, ugyanis leggyakrabban az Észak és Dél-Korea ellentétére összpontosítottak és túl sok hollywoodi filmekre jellemző dolgot alkalmaztak. Amikor a történet egy férfi, egy nő vagy a nép köré összpontosul, az IRIS a koreai kémsorozat-gyártás etalonja és nincs szükség rengeteg külföldi helyszínre és ultramodern fegyverekre.

아이리스2 - 비행기포스터.jpg

Végre ennek is eljött az ideje. 2009 decemberében került adásba az első évad utolsó része, azóta csak várunk a folytatásra - na jó, ez egy kicsit túlzás, ha belevesszük, hogy 2011. januárban készült el hozzá a magyar felirat, akkor már nem is ennyi, és ha néztétek az Athena: The Goddess of War sorozatot, ami az IRIS spin-offja, akkor annak az utolsó rész felirata 2012. januárjában készült el. :) Mindegy is, összegezve elég sokat vártunk a folytatásra, ki-ki lehetőségeihez mérten, de holnap végre tényleg folytatódik sorozatunk...

Itt most SPOILER jön annak, aki még nem látta az első évadot.

iris-2-tanitim.jpg

A történet: Előzetesen annyit tudhattunk, hogy 3 évvel Hyun Jun halála után fog játszódni. Ebből már akkor sejthettük, hogy ő nem élte túl azt a lövést és sajnos már nem fog szerepelni az új évadban. 

A jelen állapot szerint ebben az évadban az új főszereplők, Jung Yoo Gun és Ji Soo Yeon az NSS többi ügynökével megpróbálják lehúzni a rolót a titokzatos IRIS nevű csoportnál. Yoo gun az NSS TF-A csapatának vezetője. Amikor szembefordul Baek Sannal, az IRIS Dél-Koreai részlegének vezetőjével, egy olyan ügybe keveredik, ami gyökeresen megváltoztatja a jövőjét. És tovább körvonalazódik Mr. Black története is, aki Baek Sanon keresztül irányít mindent.

SPOILER VÉGE

A sorozat ismét több helyszínen játszódik majd. Szöulban, Akitában, Kambodzsában és újra ellátogatnak Magyarországra is. Ezt megerősítendő, hogy 2012. november 21-én az IRIS és a Die Hard 5 forgató csapata csatlakozott az IRIS 2 csapatához és megkezdték a Magyarországi forgatást, például teljesen lezárták a Lánchidat is a forgatás miatt. (Megjegyezném, hogy az angol-amerikai közös gyártású Strike Back - Válaszcsapás című sorozat 4. évadját is nálunk fogják forgatni.)

Decemberben Kambodzsába költözött át a stáb és ezen a helyszínen találkozott először Különböző városokon kívül az Angkorvatban is forgattak, ami a világ legnagyobb vallási épületkomplexuma. Az Angkor jelentése: főváros, a Vat jelentése pedig: templom. 1992 óta avilágörökség része. Az Angkorvat 50000 munkás illetve 5000 szobrász és kőfaragó 30 évi munkája. A khmer kultúra és művészetek aranykorának mindenféle kincsében bővelkedik. Egy ma is működő vallási központ, fontos szerepet tölt be a hinduk és a buddhisták körében. Az Angkorvat Kambodzsa fő turista látványossága és jelképe, mely megtalálható a zászlón és a címerben is. Az amerikai Tomb Raider óta ez az első sorozat és az első koreai produkció.

IRIS2 logo.jpg

Kicsit elvesztem a színészek és az arcok párosításában, de ha minden igaz, akkor ők a főbb szereplők.

Visszatérő szereplők lesznek az IRIS-ból és az Athena: Goddess of War-ból:
Kim Seon Hwa, az észak-koreai csajszi;
Park Cheol Jung, az észak-koreai küldöttség vezetője, Seon Hwa főnöke;
Baek San, az NSS leváltott vezetője, az IRIS Dél-Koreai vezetője; Miután fény derült kilétére, börtönbe zárták. Viszont most kiszabadul és újra ő lesz az az ember, akinek a legnagyobb a kapcsolata az IRIS-szal;
és Oh parancsnok, aki az NSS tudományos laborjának vezetője.

új szereplők pedig a már említett:
Jung Yoo Gun, a TF-A csapat vezetője;
Ji Soo Jun, az olimpiai aranyérmes lövész, akit az NSS szervez be ügynöknek;

valamint:
Choi Min, az NSS megbízott igazgatója, egy elit ügynök, aki miközben az amerikai Pentagonban dolgozott, kinevezték az NSS igazgatójává. Újra Dél-Korea hatalommal bíró titkosszolgálatává emeli az NSS-t, és elnyeri az elnök bizalmát is.
Seo Hyun Woo, aki egy magabiztos, sikeres, aki mindenhez ért többek közt a fegyverekhez, a harcművészetekhez, a kódfeltöréshez és az idegen nyelvekhez. És nem utolsó sorban egy szerelmi háromszög alakul ki közte, Yoo Gun és Ji Soo Jun között;
Kim Yeon Hwa, aki Seon Hwa húga, akinek gyilkossá kell válnia ahhoz, hogy megtalálja egy küldetés során eltűnt nővérét. Egy orosz merényletet kell végrehajtania.
Yoon Shi Hyuk, aki az NSS Parancsnoki Központjának számítógépes zsenije, aki az akciók háttértámogatását adja.

Addig is itt egy előzetes annak, aki még nem látta: (Még a Lánchídon is robbantanak!!!) :)

 

És egy rövidebb:

Egyelőre ennyi, ha valami új fejlemény lesz, azt jelzem. :)

Infók:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Iris_(telev%C3%ADzi%C3%B3s_sorozat)  

http://en.wikipedia.org/wiki/Iris_II_(TV_series)  http://asianwiki.com/IRIS_2  

http://www.hancinema.net/korean_drama_IRIS_2.php  

http://starity.hu/magazin/33424-forgatjak-az-iris-2-t/  

 

A Yahoo, Inc.,a Norton internetes cég Anthony E. Zuickerrel (CSI franchise) egy új websorozatot indítottak Cybergeddon névvel. A sorozat főszereplője Missy Peregrym, (Rookie Blue - Andy McNally) aki itt Chloe Jocelyn különleges ügynököt alakítja. További szereplők: Oliver Martinez, Kick Gurry, Erfan Elias Edraki, Manny Montana.

cybergeddon.jpg

"Egy háború igazi célpontja az ellenség parancsnokának elméje, és nem a csapatainak teste." - Sir Basil Liddell Hart százados, Gondolatok a háborúból, 1944. Cyberháború, cyberbűnözés és cyberterrorizmus. Ezekhez az eszközökhöz fordulnak ellenségeink, hogy megtámadják az Egyesült Államok "idegrendszerét". A 317 millió amerikai polgár kétharmada rendelkezik elektronikai eszközzel. A Védelmi Minisztérium mindennap több miliószor vizsgálja, mégis minden évben több mint 600 millió dollár tűnik el cyberbűnözés miatt. Mi, az Egyesült Államok polgárai, sebezhetőek vagyunk. És minden irányból érkeznek a támadások, akár egy kölyökről van szó a szülei alagsorában, akár egy külföldi nemzetről korlátlan erőforrásokkal.

cybergeddon-cast_thumb[5].jpg

Cyberbűnözés miatt Chloe Jocelynt, az FBI különleges ügynökét olyan vádakkal ültetik fel, amit nem is követett el, ezért meg kell szöknie, hogy bebizonyíthassa ártatlanságát. Nyomában az egész világgal Chloe rájön, hogy talán Gustov Dobreff, egy könyörtelen cyberbűnöző áll az egész mögött. Chloe segítséget kér Chase 'Rabbit' Rosentől, egy korábbi nagypályás hackertől, aki jelenleg büntetését tölti egy szövetségi börtönben. Miközben Gustov egyik hackerét üldözik, a páros összetűzésbe keveredik Frank Parkerrel, Chloe volt barátjával és FBI-os munkatársával. Látván a bizonyítékot, hogy Gustov áll a dolgok mögött, Frank hamar felismeri, hogy Chloe ártatlan, és csatlakozik hozzájuk. A "tömegpusztító fegyverek" uralta világban hőseinken áll, hogy megtalálják Gustovot és megállítsák a Cybergeddont, mielőtt a világ - ahogyan eddig ismertük - megszűnne létezni.

Előzetes:

A sorozat első évada 9 darab 10 perces részből áll. Már folynak a tárgyalások a 2. évaddal kapcsolatban.
Az első részt itt tekinthetitek meg:

https://www.facebook.com/photo.php?v=288998444537126


Vagy, ha rendelkeztek a videóval, akkor a felirat innen letölthető:
http://hosszupuskasub.com/download.php?file=0039551.zip]

Ne feledjétek, ma este mutatkozik be a magyar tv-ben a Happy Endings. Egyből dupla résszel indítanak. Kétszer 20 perc, szerintem érdemes belenézni. :) Ha nem tetszik, még mindig ott a lehetőség, hogy nem nézitek tovább. :)

Sajnos előzetes téren nem erőltette meg magát a csatorna, így marad az angol előzetes az első részhez:

Október 21-én (CAN) és október 24-én (USA) este elindult a Happy Endings 3. évada. Az első rész feliratát megtaláljátok a hoszzupuskasub.com és a feliratok.info-n.

Először is ott kezdeném, hogy sok helyen azt lehet olvasni, hogy nem úgy sikerült az évadkezdet, ahogy a másodikat abbahagyták, vagyis elég gyenge rész lett. Valóban, ez a barátok extrákkal dolog nem hozott olyan poénokat, amik nagyon ütöttek volna, mégis ez határozta meg a részt. Pedig egész jól indult a rész, ahogy kinevetik Pennyt az elején, azt legalább húszszor visszatekertem. Valamint Brad kádból kiesése és Penny "Én is megtettem veled ugyanezt" kijelentése legalább ilyen jó volt. 

És "Mit csinálhat két barát egy kedd délutánon?" jelenet. Hátööö, igen!!! A tavalyi Halloween-es rész után idén már az első részben láthattuk Alexet lengébb öltözetben. :) Igaz ezt is tudták fokozni a részben, Jane teljesen meztelenül jött be Bradhez a fürdőszobába. Of course, ezt kitakarták. :)

Happy-Endings-S3-poster.jpg

Egy szó mint száz, van hova fejlődni az évadban, de jól is van így. Csak előre, hajrá!

Közben itt is az új rész. Ma vagy holnap neki is állok. Pá.

(a plakátot a www.sorozatjunkie.hu oldaláról töltöttem le, thanks.)

Már plakáttal is készülnek a Happy Endings bemutatójára. Már csak 1 hét a bemutatóig. :)
Indul a visszaszámlálás...  Október 31. 20:50 és 21:15.

IMG_20121023_174847.jpg

The-Listener-Logo-New.jpg l_1059475_8d1fd9a5.jpg

A sorban következő 8. részben Magnus megszökik a börtönből, így Tobyéknak újra fel kell venniük vele a harcot.

És ha ez nem lenne elég, a Szent Lukács Kórházban feltűnik Spike is a Flashpointból, a torontói SRU csapatának egyik tagja. A fordítással a rész felénél tartok. Lassan elkészülök vele. :)

Másfél évvel az amerikai bemutatót követően érkezik hazánk képernyőire a Comedy Central közreműködésével a Happy Endings 13 részes első évada. Ezt az évadot még martye fordította, akinek köszönet a munkájáért. :)

800px-Happy_Endings_2011_logo.svg.pngAz első évad a pilot rész után nem hozta azt a formát, amit mindenki remélt, ez abban is látszik, hogy amerikában a tervezetthez képest össze-vissza adták le a részeket. Mivel csak 20 perces, nincs az a gond vele, mint a mostanában általam belenézett vígjátékokba, hogy sokáig húzzák a részeket. Még nem találtam meg, hogy itthon milyen stratégiát követnek, íme az amerikai vetítési sorrend: 1×01 – 1×10 – 1×11 – 1×07 – 1×02 – 1×06 – 1×04 – 1×03 – 1×09 – 1×08 – 1×05 – 1×12. Az első rész tutira az első rész lesz. Ennek a kritikáját itt olvashatjátok el: http://www.sorozatjunkie.hu/2011/04/15/pilot-happy-endings/ ez egész jól tükrözi a valóságot. Igazából nagyon megosztó a sorozat, van akinek nagyon bejön, és van akinek egyáltalán nem. Lásd winnie kritikáját: 
http://www.sorozatjunkie.hu/2011/04/22/happy-endings-most-akkor-jo-vagy-sem/ Ennek ellenére az első évad végeztével a csatorna úgy döntött, ad még egy évadot a sorozatnak, amely előbb 13, majd az évad végére 22 részes lett. Ez annak köszönhető, hogy a második évadra rengeteget fejlődött, mind poénilag, mind a karakterek fejlődésében. Ezt az évadot már én fordítottam.

A sztori:

MV5BMjA5NTY4NTc3Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwMTc0Nzc4Ng@@._V1._SY317_CR12,0,214,317_.jpgVisszatérve az első évadhoz, a történet Chicagóban játszódik és sziporkázik a szőkenős (Alex), a meleg (Max), a házassági és munkahelyi (Jane és Brad), a csajos problémákból fakadó (Penny), a csajozós és a baráti (Dave) viccekkel. Ez is sokat fejlődött a második évadra. Szóval, kicsit hasonlít a Jóbarátokra, mégis teljesen új megközelítésben tálalják elénk ezt a 6 fős társaságot. "A középpontban egy oltárnál szakító párocska áll, mellettük pedig, a fiú és a lány oldalán is ott van két-két barát, akiket csak a fő pár fog össze. A sorozat egy esküvővel indul, azonban nem friss házasokról fog szólni, de nem ám. A lány meglát egy jól kidolgozott görkoris palit, és elfut az oltár elől. A férjjelölt ezt kicsit zokon veszi. A pláne, hogy a baráti társaságukat ők hozták össze, így a többi 4 szereplő nem szeretné, ha miattuk szétbomlana az egész, így meg kell oldaniuk a helyzetet." - sorozatjunkie.hu

I

A szereplők:

Alex (Elisha Cuthbert, 24, Szüzet szüntess, Viasztestek, Elfelejtve) és Jane (Eliza Dushku, Luxusdoki, Dokik) testvérek. Alex hozza a szőkenő figurát, Jane pedig a rendmániás háziasszonyét, aki Brad (Damon Wayans Jr., Táncfilm, New Girl) felesége. Brad egy cégnél dolgozik beosztottként, akinek 12 éves kora van munkája és előre el van tervezve a jövője. Ő szereti a nőies cuccokat, de nem meleg. Viszont Max (Adam Pally, Kaliforgia, NTSF:SD:SUV) igen, aki Pennyvel (Casey Wilson, Bosszú, Tim különleges élete, NTSF:SD:SUV) állandóan a szerelmi életükkel foglalkoznak. Visszatérve Dave-hez, (Zachary Knighton, Országúti ámokfutó, Flashforward - A jövő emlékei) ő próbálja kiheverni, hogy Alex faképnél hagyta és kezdeni akar valamit az életével, hogy elterelje a gondolatait. Ő mindig előáll valamivel, amit kitalált. :)

Vélemény:

Nekem már az első évad is tetszett, persze voltak gyengébb részek, de már itt is sokat nevettem. Nem túl sok szitkomot nézek, de emellett mégis kitartottam valamiért. (Persze Elisha adta a kezdő löketet, de nem miatta nézem továbbra is - vártam, hogy mikor eszi meg egy puma :) ) Mindegyik karakter érdekes és jól ki tudják dolgozni a hétköznapi problémákat.
Én azt mondom, aki teheti próbálkozzon vele és nem feltétlen az első rész alapján meghozni a döntést, mert vannak kevésbé jobb vígjátékok is.

Az első két részt a Comedy Central 31-én 20:50-től és 21:15-től adja, melyet hetente fog követni két-két rész.

Kíváncsi leszek, mit hoztak ki belőle a szinkronstúdióban. Szerintem van benne potenciál, mi sem bizonyítja jobban, hogy 24-én már a harmadik évad indul amerikában. Azzal kapcsolatban is lesz bejegyzés még 24-e előtt.

(Az adatokat az imdb.com és a sorozatjunkie.hu oldalról szedtem. :) )SM-HAPPY-ENDINGS-1.png

A Rookie Blue (Kékpróba) című sorozat 3. évada lassan elkezdődik a Universal Channelen. Ennek örömére az első rész már elérhető egy héttel hamarabb Universal Channel hivatalos oldalán.
http://www.universalchannel.hu/videos/k%C3%A9kpr%C3%B3ba-3-%C3%A9vad-1-epiz%C3%B3d
Nem igazi player, de az első rész a tavalyihoz hasonlóan idén is egy héttel hamarabb felkerült a tv-beni sugárzás előtt. Ha már nem bírjátok a várakozást, itt a lehetőség. :) Mondjuk nem a legjobb minőség...
A tv-ben szeptember 20-án 21:20-tól vetítik az első részt, utána minden héten ugyanebben az időpontban jönnek az új részek. Az aktuális részt megismétlik péntekenként éjfél után 20 perccel. (Szóval ez már szombat.)

Jó szórakozást azoknak, akik szinkronosan nézik! Klasszisokkal jobb ez az évad az eddigieknél. :)

Nem feledni, mindössze 3 rész után berendelték a következő, 4. évadot!

 Üdv: Pilot 

A Rookie Blue esetében rekordidő alatt berendelték a 4. évadot, ugyanis 3 adásba került rész után, június 26-án történt meg a dolog. A Rookie nézettsége úgy 1,1-1,3 millió körül teljesít ebben a szezonban. Az első évad 1,5-1,9 és a második 1,3-1,5 körüli nézettsége csökkenést mutat, de bízunk benne, hogy a milliós nézőszám alá nem megy.

51O24-m1lAL._SX500_.jpg

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

A The Listenerrel kicsit várni kellett, egészen július 25-ig, de a rekordnézettséget hozó harmadik évad részei után nem volt kérdés a folytatás. A 4. rész az egész sorozatra nézve nézettségi rekordot döntött Kanadában 1,149 millió nézővel. De a többi rész is stabilan hozza a miliós nézettséget. Ezekből az derül ki, hogy jövő nyáron is lesz mit fordítanom.

beimage_1.jpg

Rookie Blue S03 - promó

2012.05.21. 18:08

Csütörtök este - péntek hajnalban kezdünk.
Egy újabb trailer vált elérhetővé a youtube-on.

 

 

 

 

 

 

A május 24-i első részhez készítette az amerikai ABC csatorna.

Egy Flashpoint-crossover (Elit egység) és
egy jelentős szereplő halála a 3. évadban

írta: Sheri Block

 
Az előzetesen bejelentett vendégszínészekkel, a Flashpoint-crossoverrel és az egyik fontos szereplő halálával nem kell gondolatolvasónak lennünk ahhoz, hogy kijelenthessük a The Listener 3. évada óriásit fog robbanni.
 
A Hetedik érzék május 30-án, szerdán este 10-kor tér vissza a gondolatolvasó mentőssel, Toby Logannel, aki válaszúthoz ér, hogy a képességével a saját életét mentse vagy mindent kockára téve segítsen a többieken. Hamarosan úgy dönt, hogy felhagy mentőasszisztensi munkájával és csatlakozik az IIB-hez teljes munkaidőben Michelle McCluskey és Dev Clark oldalán egy elit nyomozó egység tagjakéntHabár Toby és mentőstársa, Oz nem dolgoznak együtt, mégis sokszor találkoznak, mivel Oz a Toby melletti lakásba költözik. Szintén viszont láthatjuk Toby régi szerelmét és orvosi tanácsadóját, Dr. Olivia Fawcettet, valamint Oz fejének elcsavaróját, Sandy nővért, az IIB belső jogi tanácsadóját, Alvin Kleint és a mentősök parancsnokát, George Rydert.
 
A bankrablás című évadnyitóban Toby egy bankrablás közepén találja magát, ahol kockára kell tennie az életét, hogy megmentse a többi túsz életét. Ki kell békülnie azzal a fordulattal is, amikor McCluskey-nak be kell avatnia a főnökét Toby titkába a képességéről.
 
A 3. évadban - amely Torontóban és környékén játszódik - láthatunk egy egyedülálló crossovert a Flashpointtal, miképp "Spike" Scarlattit a Szent Lukács kórházba szállítják egy SRU akcióban elszenvedett súlyos sérülés után.
 
További vendégszínészek: a JUNO-díjra jelölt Fefe Dobson, a kanadai rapper, lemezproducer és színész, Wes Williams és a TSN csatorna Glen Suitor-ja, aki saját magát alakítja. Rossif Sutherland, Kristin Lehman, Corey Sevier, Grace Kung, Melanie Scrofano, Ian Tracey és Rachel Skarsten szintén vendégszereplők lesznek az évadban és Peter Outerbridge is visszatér Magnus Elphrensen, a bűnöző elmeként.
 
A Listener 3. évadját a CTV május 30-tól vetíti szerdánként este 10-től, ismétlése június 3-tól vasárnaponként ugyanitt. Az első két évad teljes részei továbbra is elérhetőek az interneten a ctv.ca honlapon.
 

The Listener & Rookie Blue 3. évad

 

Végre elérkezett a nyár is, és ezzel elindulnak a kanadai tv-k nyári sorozatainak új évadjai is.

Május 24-én Rookie Blue S03E01 az ABC-n.
A részről:
The Bank Job -
A bankrablás
(Az elhatározása ellenére Tobyt rákényszerítik, hogy használja telepatikus képességét, amikor túszul ejtik egy bankrablás során.)

Évadpromók:

 

 

 

 

Május 30-án The Listener S03E01 a CTV-n.

 

 

 

 

 

 

Az évad első 3 részének címe: (Ennyit derítettem ki, majd frissítem.)

Május 24: S03e01 - The First Day of the Rest of Your Life - Hátralévő életed első napja
Május 31: S03E02 - 
Class Dismissed -
Június 7: S03E03 -  A Good Shoot -

Évad előzetes:

 

 

Ha lesznek még infók, akkor frissítem. :)

Rookie Blue 3. évad

2012.03.12. 14:03

Az idei első promókép a nyáron visszatérő Rookie Blue (Kékpróba) című sorozat 3. évadjához.

Sajnos be kell érnünk ennyivel, várjuk a folytatást. :)

(A teljes kép jobb klikkel, új ablakban megnyitva látható.)